Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Melyik elmebajra jellemző a...

Melyik elmebajra jellemző a vetkőzés?

Figyelt kérdés

Egy női rokonom aki mar idős sajnos felvett egy undorító szokast, hogy folyton vetkőzik, ha nála vagyok, folyton ruhát próbál es epp nincs rajta melltartó, vagy épp bugyi, vagy egyik sem.

En is nő vagyok. Nem a meztelenseg zavar, csak az, hogy szerintem rámerőlteti mert esetleg magamutogató. Ez dühít es undorít. Mondtam neki, többször is, de csak nevet.

Kulonben demencia kezdete van, de ez a vetkőzes elkezdődött mar regebb mint a memóriazavarok.

Egy ismerősöm, akinek ezt meséltem, aki megjárta a pszichiatriat, azt mondta, hogy a bolond nőket látta vetkőzni így.

Vélemények?

ápr. 5. 20:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
(Pardon, csak most látom, hogy már az első nyolc hozzászólásban is felmerült a frontotemporális demencia, amit a 9. hozzászólásban én is megemlítettem.)
ápr. 5. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!