Melyik elmebajra jellemző a vetkőzés?
Egy női rokonom aki mar idős sajnos felvett egy undorító szokast, hogy folyton vetkőzik, ha nála vagyok, folyton ruhát próbál es epp nincs rajta melltartó, vagy épp bugyi, vagy egyik sem.
En is nő vagyok. Nem a meztelenseg zavar, csak az, hogy szerintem rámerőlteti mert esetleg magamutogató. Ez dühít es undorít. Mondtam neki, többször is, de csak nevet.
Kulonben demencia kezdete van, de ez a vetkőzes elkezdődött mar regebb mint a memóriazavarok.
Egy ismerősöm, akinek ezt meséltem, aki megjárta a pszichiatriat, azt mondta, hogy a bolond nőket látta vetkőzni így.
Vélemények?
Ki tudja. Lehet demencia, lehet biszexualitás. Mivel nem fiatal illetőről beszélünk, lehet elfojtott biszexualitás.
"vetkőzes elkezdődött mar regebb mint a memóriazavarok"
De nem régebben, mint a demencia kezdete. Vagy? Ezt is igazából ki tudja...
Régebbről mint a demencia kezdete.
Azt olvastam, hogy a fronto temporalis demencia első tunete lehet, mielőtt a többi megjelenik.
Anyamról van szó. Azert ez így nagyon rosszul érint es undorít
Értem én hogy rosszul érint es undorít. De gondolj bele: ha egy 2,5 éves kisfiú levetkőzik előtted, az rosszul érint es undorít?
Ugye hogy nem. Miért nem? Mert tudod azt, hogy nem nőtt fel még, nem alakultak még ki nála ezek a szégyenlősségek. Sajnos így kell kezelned anyukádat is. Csak ő visszafele éli meg mindezt...
Te magad írod, a fronto temporalis demencia első tünete lehet.
Egyébként sajnálom, ez tényleg megterhelő lehet.. Látni, hogy egy szülő elveszíti a méltóságát az öregedés során, stb.
Borzasztó. Arra gondolok, hogy izgatja hogy vetkőzik es dühös leszek rá le tudnam mar csapni sokszor hogy ilyennek kitesz.
Hiaba kertem ne tegye, zavar, újból es újból előfordul. 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!