Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is szorong már most a...

Más is szorong már most a nyártól? HELP!

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, egyetlen barátom, barátnőm sincs, semmi programom nem lesz a nyáron...Depressziós vagyok. Hol durvábban, hol enyhébben. De ha két és fél hónapra totál egymagamra vagyok ítélve, még suli sincs, hogy legyenek körülöttem mások, akkor félek, hogy totál be fogok kattanni. Gondolkoztam, hogy bemegyek addig egy pszichoterápiás osztályra mondjuk. Dolgozástól nagyon szorongok, tavaly volt két munkám, csak rövid időre, elsőn molesztáltak, másodikon kiközösítettek, a főnököm megalázott. Egyébként is nehezen kezelem a stresszt, a szorongást, de ezek végképp kiütöttek, azóta félek bármibe is belefogni.

Van bárki hasonló helyzetben, mármint, hogy ilyen fiatalon, amikor buliznia, barátkoznia, első szerelmeket kéne megélnie a nyáron, helyette otthon ül (/fekszik az ágyon esetleg olvas, vagdossa a kezét)?

2024. ápr. 5. 19:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A következőket ajánlom:

* Nyári munka. Elfoglalod magadat, és még pénzt is keresel.

* Nyelvtanfolyam, de ez viszi a pénzt, nem hozza. Viszont ismerkedhetsz is, és tudásra tehetsz szert.

* Strand, uszoda, mert nyáron rohadt meleg lesz, amit vízben a legkönnyebb elviselni.

2024. ápr. 7. 10:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha van kedved beszélgethetünk instán vagy valahol máshol ha gondolod. Írj egy üzit itt.
2024. ápr. 8. 17:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Fú...rengeteget jártam egyedül strandra, moziba, klubokba táncolni, csak úgy mászkálni, sörözni stb., stb., stb. Egyedül a legjobb. Nekem is tavaszi depim van, ill. bipoláris, ami tavasszal jön elő. Huszonpár éve ez van.
2024. ápr. 10. 14:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Tunderhegy kb annyi ido, ott lesz tarsasagod is, meg a depresszioddal is foglalkoznak, ha ugyan nem csak hiszti amit itt nyomsz.
2024. ápr. 11. 21:27
 15/15 A kérdező kommentje:

14es, Igen, lehet, hogy tényleg az lesz, mert az időben is jó, illetve szociális helyzet is.

Nem hiszti, eléggé megnehezíti, lenyomja ez az érzés a mindennapjaimat, nem vagyok jól. Tündérhegyre felvettek januárban, de akkor nem tudtam beköltözni az esti iskola miatt.

2024. ápr. 12. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!