Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért lehet, hogy még ehhez...

Miért lehet, hogy még ehhez is életképtelen vagyok?

Figyelt kérdés

Végre eljött az a beszűkült tudatállapot, amire oly régóta vártam. Az a pici szikra, hogy befejezzem ezt az undorító konstans szenvedést, amit életnek hívnak és amit se pszichológus, se pszichiáter, se semmi nem tud szebbé tenni

Hazaértem a munkából és lefeküdtem mint eddig mindig az elmúlt 4 hónapban. Majd a szikra, szerintem az időjárás volt, mert napközben amikor be vagy láncolva a munkahelyedre akkor jó volt az idő ma, de amikor meg kiengednek, akkor meg délutánra beborult és majd bekattantam... Ez kellett a komoly megfontoláshoz. Végre egy olyan hétköznap, amikor munka után nem csak aludni volt erőm hétköznap délután. Beültem a kocsiba, kisírtam magam és elmentem az OBI-ba. Kerestem a kötelet, HÁROMSZOR körbementem az EGÉSZ üzleten, de gumipókon és vezetékeken kívül egyszerűen nem találtam a módszerhez megfelelő kötelet (tehát semmilyen kötelet nem láttam lényegében).

Nem mertem három kör után megkérdezni az ott dolgozókat, főleg nem kisírt, vérvörös szemekkel, hogy merre találom a kötelet. Fix, hogy nem segítettek volna, de talán még a rendőröket is rámhívják és még csak az kéne, hogy befektessenek akaratom ellenére valami pszichoosztályra. Mert tudjuk, hogy a rabszolgatartó rendszer nem engedi, hogy a jobbágy kihulljon, kell neki az adófizető. Aztán a kocsim rendszámával már meg is van, hogy ki vagyok, még ha el is hagyom az üzletet, már bemérhető mindenem és az ajtómon is kopogtathatnak...

ápr. 3. 20:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
64%

ELképesztő, milyen lelkiszegény, érzéketlen, tanulatlan emberek vannak.

(A tudatlan félreinformáltak kedvéért, bizony bizony, régen is voltak öngyilkosok, depressziósok, bántalmazók, bántalmazottak... Olvassatok verseket, népdalok szövegét és kb. három darab után észreveszitek. És bizony, attól még, hogy van akinek van autója, háza, nem jelenti azt, hogy van szeretet, kapcsolat, barátság, öröm, megértés, biztonság az életében. Komolyan, azt hiszitek, ha ház meg autó van, akkor minden van? Ha meg autó nincs és porosabb ház van, akkor semmi sincs? Érzelmi elhanyagolás, bántalmazás, kirekesztettség, mond nektek ez valamit? Vagy csak tettetitek a tudatlant és rosszindulatúak vagytok, ugye?)

Kérdezem tőletek, ha ti találnátok magatokat ilyen helyzetben és nem lenne egy árva ember, akinek elpanaszoljátok a bajotokat és a gyakorira írnátok, fordulnátok egy kis emberi figyelemért, pár jó szóért, biztatásért, mégis hogy esne nektek, hogy ezt a fröcsögést, sértegetést, bántó okoskodást kapnátok a nyakatokba? Szégyen, tényleg, szégyen, hogy így reagáltok egy embertársatok segélykiáltására.

ápr. 3. 22:56
 22/26 anonim ***** válasza:
31%

21: 16-os vagyok. Én nem azt írtam, hogy "minden van", hanem, hogy ha fenn tudja tartani az autót, nem életképtelen. Depressziós még lehet, csak a kérdésben az életképtelen szerepelt, ezt vitattam.

Egyébként még mindig jobb, ha érzéketlen egy ország népe, mint itt, mint az, ami Kanadában megy: 30.000 depressziós embert öltek meg méreg injekciókkal a covid óta állami pszichiátriai protokoll szerint eutanázia címszó alatt.

ápr. 3. 23:14
 23/26 anonim ***** válasza:
73%

22es, Lehet érvelni, ilyen szélsőséggel, de inkább a normális, középútra kéne törekedni, másra mutogatás helyett.

"Még mindig jobb" Nem, nem jó, hogy devalváljátok a kérdező érzéseit, a problémáit, hibáztatjátok, belé köttök... Ezzel lökitek az alacsony önbizalmú, töredezett énképű, beteg embert a mélyebb önvádba, önutálatba, közelebb taszítva az öngyilkossághoz. Grat! Ez sokkal jobb, mint az eutanázia!(szarkasztikus humor volt, gyengébbek kedvéért)

ápr. 3. 23:20
 24/26 anonim ***** válasza:
29%
Menj be fényes nappal Harlem utcájába "Gyűlölöm a niggereket!" táblával!
ápr. 3. 23:40
 25/26 anonim ***** válasza:

23: Én nem hibáztattam, nem kötöttem belé. Azzal, hogy azt mondom, nem életképtelen, nem azt vitatom, hogy szenved, hanem azt, hogy életképtelen. Ami egy pozitív dolog.

Az eutanázia jó dolog. Kanadában viszont tömeggyilkosság zajlik eutanázia fedőnév alatt. Itt csak laikusok nem überempaták, ott az orvosi szakma és az állam szervezi ezt aktívan, hatalmas különbség.

ápr. 4. 11:52
 26/26 anonim ***** válasza:
25%
Akkor bújj az összes szuicid depressziós sggébe, hogy megkapják a napi buksisimit, ami életben tartja őket oszt menjél tönkre bele, a te dolgod. Más meg azért próbálja némi realitással megközelíteni a dolgot, aztán vagy van hatása, vagy nem. Ha van, az még mindig jobb, mint ez, hogy megadjuk a terroristának, amit akar, aztán csodálkozunk, hogy nincs változás, de legalább megszokta és követel tovább. Az igazságot kimondani nehéz, de nem nehezebb hülyének lenni, aki önként fekszik a kínpadra, hogy más dagonyázhasson tovább a sajnálatodban?
ápr. 4. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!