Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért lehet, hogy még ehhez...

Miért lehet, hogy még ehhez is életképtelen vagyok?

Figyelt kérdés

Végre eljött az a beszűkült tudatállapot, amire oly régóta vártam. Az a pici szikra, hogy befejezzem ezt az undorító konstans szenvedést, amit életnek hívnak és amit se pszichológus, se pszichiáter, se semmi nem tud szebbé tenni

Hazaértem a munkából és lefeküdtem mint eddig mindig az elmúlt 4 hónapban. Majd a szikra, szerintem az időjárás volt, mert napközben amikor be vagy láncolva a munkahelyedre akkor jó volt az idő ma, de amikor meg kiengednek, akkor meg délutánra beborult és majd bekattantam... Ez kellett a komoly megfontoláshoz. Végre egy olyan hétköznap, amikor munka után nem csak aludni volt erőm hétköznap délután. Beültem a kocsiba, kisírtam magam és elmentem az OBI-ba. Kerestem a kötelet, HÁROMSZOR körbementem az EGÉSZ üzleten, de gumipókon és vezetékeken kívül egyszerűen nem találtam a módszerhez megfelelő kötelet (tehát semmilyen kötelet nem láttam lényegében).

Nem mertem három kör után megkérdezni az ott dolgozókat, főleg nem kisírt, vérvörös szemekkel, hogy merre találom a kötelet. Fix, hogy nem segítettek volna, de talán még a rendőröket is rámhívják és még csak az kéne, hogy befektessenek akaratom ellenére valami pszichoosztályra. Mert tudjuk, hogy a rabszolgatartó rendszer nem engedi, hogy a jobbágy kihulljon, kell neki az adófizető. Aztán a kocsim rendszámával már meg is van, hogy ki vagyok, még ha el is hagyom az üzletet, már bemérhető mindenem és az ajtómon is kopogtathatnak...

ápr. 3. 20:21
1 2 3
 11/26 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
68%
Hű, neked még autód is van? :O
ápr. 3. 20:43
 12/26 anonim ***** válasza:
56%

Autója van, van hova hazamennie, tudja fizetni a netet gyakorizni, és kötélre is van pénze. Ez akarja megölni magát.

Indiában a saját sz@rukban fetrengve egy hete éhezve alszanak el a rongykulipintyókban és vigyorognak mint a tejbetök.

ápr. 3. 20:49
 13/26 anonim ***** válasza:
46%
Wow 11-12 bravo. Kozhelypuffogtatasbol kivaloak vagytok. Mar biztos minden baja elmult a kerdezonek. Erre eddig meg nem gondolt.
ápr. 3. 20:53
 14/26 anonim ***** válasza:
41%

A modern ember rákfenéje a kényelem és a kényelem miatti unalom. Már a kilincset se kell használni, az Obi fotocellás ajtaja kinyílik.

Amikor az emberek még megdolgoztak mindenért, nem volt idejük a semmin keseregni.

ápr. 3. 20:56
 15/26 anonim ***** válasza:
50%
De most ettől a kérdéstől mit vársz? Mert ez itt így segélykiáltás, tehát mégsem akarod, hiszen akkor csendben lennél, nem keresnéd a kontaktot, nem akarnál beszélni. Ha nagy lenne az elhatározás, akkor addig mentél volna bárhova ahol van kötél, amíg nem kerítettél volna. Értjük, hogy depressziós vagy. Értjük, hogy már annyira, hogy szuicid gondolataid vannak. Itt nem kapsz segítséget, csak figyelmet. A figyelem pedig táplálja ezt a besüppedt, mocsaras állapotot. Amíg meg van közönség, addig hajlandó sem leszel mozdulni igazán. Egyik irányba sem. A te életed, te döntöd el, hogy eléd tovább vagy nem. Csak szerintem baromira nem fer másokra rakni ennek a terhét úgy, hogy eszedben sincs változtatni, csak a figyelem kell meg a lelki szemetesek. Ezt a tinik csinálják 14-16 éves koruk körül és általában pont kinövik mire tele lesz velük a környezetük hócipője.
ápr. 3. 21:05
 16/26 anonim ***** válasza:
60%
Ha fenn tudod tartani az autót, nem vagy életképtelen. Nekem pl. nincs. Egyébként is szebb és fájdalommentesebb halálnemek is vannak, pl. morfium túladagolás.
ápr. 3. 21:07
 17/26 anonim ***** válasza:
28%
Hű, neked még jogsid is van? És életképtelennek tartod magad? Na takarodj és szedd össze magad, holnap új nap vár!
ápr. 3. 21:15
 18/26 anonim ***** válasza:
35%
Se pszichológus, se pszichiáter ... Meddig jártál? Szeded a gyógyszert? Elpanaszoltad, hogyha nem használt? Még munkát is végzel. Akkor az még nem a vég.
ápr. 3. 21:35
 19/26 anonim ***** válasza:
72%

"Mert ez itt így segélykiáltás, tehát mégsem akarod"

Fejezzétek már be ezt a baromságot... hány embert fognak még hagyni meghalni ezzel az álbölcsességgel?

ápr. 3. 22:25
 20/26 anonim válasza:
62%

Sok itt a bunkó érzéketlen cinikus válasz, ne törődj velük. Átérzem a helyzetedet pont azért mert mentálisan én is gatya vagyok. (okkal, de ezt itt most nem fejtenem ki)

Én egyszer elindultam minden nélkul a vasut melle, enis végső elkeseredett állapotomban es azzal a tudattal hogy nemsokára halott leszek. Aztán megszólalt.az életösztön a vasut mellett. Azóta tudom hogy még mindig nagyobb bennem az életösztön mint a meghalni akarás

benned is az életösztön szólalt meg

ha gondolod írhatsz privátot:) és beszélgethetünk

ápr. 3. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!