Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy mondjam el anyámnak,...

Hogy mondjam el anyámnak, hogy halál részegre ittam magam a hétvégén? 17/F

Figyelt kérdés

Sziasztok! 17 éves srác vagyok.

Nagy ritkán, családi összejöveteleken stb… iszok, de sose tudok mértékletességet tartani. Pár napja volt egy családi húsvéti buli, én beb@sztam mint az atom, 2 és 3/4 üveg bort megittam. Összehánytam a lakást, összehánytam a szép új gatyámat amit anyum vett nekem.

Szüleim külön élnek, most apumnál vagyok, anyumat majd hétvégén látom. Hogy mondjam el neki, hogy nagyon durván beb@sztam, összehánytam a lakást és a szép új (24 00 Ft-s) gatyámat telibe okádtam, anélkül, hogy kiakadna? Azért (is) fog kiakadni mert olyan gyógyszert szedek (antipszichotikum, mentális betegségre) amire elvileg nem lehet inni. És ha a gyógyszeremet kombózom alkohollal akkor gyorsan ki tudok dőlni, ilyesmi. (Ami egyébként meg is történt)

Köszi a válaszokat!

2024. ápr. 2. 17:59
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
24 000 Ft-os gatya akart az lenni, nem 2400🤦‍♂️
2024. ápr. 2. 18:00
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Gratulálok, tedd be a mosógépbe és mosd ki. Vagy mosd ki kézzel. A hányás is csak kosz
2024. ápr. 2. 18:10
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha bízol anyudban vagyis vagytok olyan kapcsolatban hogy ilyen jellegű dolgokról is lehet vele beszélni akkor ha nem is mindent de részleteket elmondhatsz neki. Azt szerintem ne mondd el hogy a gatyád is olyan lett, egyszerűen csak mosd ki és olyan lesz mint újkorában. Ugyanennyi idős vagyok és lány napokban pont történt velem hasonló részben elmondtam részben nem.
2024. ápr. 2. 18:14
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem jön ki a gatyából, 3 órán át próbáltam kimosni, mosógépbe is volt, kézzel is de semmi. A fránya vörösbor nem jött ki egy könnyen (sehogyse)
2024. ápr. 2. 18:18
 5/14 anonim ***** válasza:
39%
Vidd mosónőhöz
2024. ápr. 2. 18:20
 6/14 anonim ***** válasza:

En is ittam mar antidepire, meg benzora, meg altatora, rivotril, xanax, szivgyogyszerre, 3 uveggel. Arra eszmeltem, hogy hanyok mint regen a befagyott duna es tavasszal omlik. Csak a wc-ben. Minden fejjel lefele volt, probaltam felallni nem tudtam es bevertem a fejem, hallottam valami eltorott ilyen pohar, de ilyen nem lattam mert golyozott a szemem. kusztam az agyra es hogy igyak vizet, majd felkeltem kesobb jo koran, megtalaltam mindent. A hotelban tortent az egesz. a pohar vegul a wc-be kerult. Hat igen ki kellett szedni kezzel, szerencsere az agy nem lett szethanyva. De a furdoszoba, minden. omlott ki a padlora a furdoszobabol. mar aki ott dolgozik es a maradekot takaritani kellett elnezest, meg a hoteltol is.

Hat igen amugy, en is szemet modon "lopkodtam" es hazudoztam, erre meg arra ment el a penz meg ilyenek, kozben kimentem azt ittam a dunaparton nappal. Tiszta uveg bort.

Aztan otthon is ittam, na akkor megint behanytam annyit ittam, na az volt a gatya. szethanytam oldalra a matracot, meg alatta. Anyam az nap reggel fog hazajonni, es mar 7 ora van. Mondom mi a f*szt csinaljak. Hanyas szag is volt. Hat fogtam gyorsan kimostam amit tudtam, aztam mondtam neki hogy gyomorrontasom volt valoszinuleg, csak miert piros a hanyas az egy jo kerdes neki (vorosbort ittam), felmostam meg minden, de meg mindig a matrac azott a hanyastol. Mi a f*szt csinaljak, hat ezt a logikat figyeld. Megforditottam az agyat. Ejstejn. Ra a paplan meg minden, semmit nem lehetett latni. Egy matrac nem 24 000 azert... de egy gatyesz sem 24 000 annyira. Mondjuk az sem olyan draga, a gatyeszok amugy ilyen 10 000 - 15 000 korul mozognak. 24 ezer az ilyen kozep felso kategoria mar akinek. Mondjuk ha strandra furdonaci akkor lehet nagyot neznek...

7/14 anonim ***** válasza:
Azt a majdnem 3 üveg bort jobb ha nem említed
 8/14 A kérdező kommentje:
#7 okés🫢😁
2024. ápr. 2. 18:25
 9/14 A kérdező kommentje:
De akkor mit mondjak mivel hánytam össze a gatyám ami nem jön ki?😅🥲
2024. ápr. 2. 18:26
 10/14 A kérdező kommentje:

Aztakuva az durva😂🤣

Szegény

2024. ápr. 2. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!