Fordult már elő a környezetedben, hogy az alkoholizmus / kábítószerfogyasztás tragédiával végződött?
Mi szamit tragedianak? Csak ha valaki meghalt?
Szamomra tragedia volt mikor elvaltak a szuleim az alkohol miatt.
Voltam kb 5 eves.
*halhatnak
Ezt most ne úgy értsd, hogy akkor örökre alkoholista marad, hanem, hogy csak fokozatosan lehet róla leszokni.
A családban volt alkoholista, aki letette, helyrehozta az életét, és boldog családi életet él. Igaz sok munka és tapasztalat van mögötte, de mindenki büszke a teljesítményére.
Ismerősök között volt olyan testvérpár, hogy az egyik meghalt, és a másik ugyanúgy folytatta az ivást, pedig látta, hogy mi vár rá is.
Illetve középkorú srác halt meg, úgyhogy a szülei is ittak.
Egy ismerős, nálam fiatalabb srác teljesen tönkretette az életét, utolsó infó, hogy valahol hajléktalan szállón húzta ki a telet, de azóta senki nem tud róla semmit.
Illetve hétvégén találkoztam egy számomra idegen sráccal, fogalmam sincs, hogy mi lehet a háttérsztorija, de látszott rajta, hogy nem ma kezdte az ivászatot.
Sokat tudnék mesélni:
Egy barátom nem érte meg a 30-at. Egy másik megbolondult a hallucinogénektől. Én olyan függő voltam, hogy a mákteát kihánytam egy pohárba és újra megittam. Szóval nem egy szép világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!