Autista vagyok, de szeretem a hangos zenét, van kapcsolatom, szeretek igényesen, csinosan öltözni, piálok, cigizek. A rossz fiúk jönnek be. Bulizni is imádok. Annyi, hogy vannak dühkitöréseim ha nem az van amit akarok.?
"De van róla papírom pont ez a durva."
Ha van róla papírod akkor miért kérdezed meg hogy milyen autista vagy???
Ez egy kitalált provokatív kérdés, az ilyen emberek sosem ismerik be magukról, hogy bármi bajuk lenne az autizmuson kívül. Szimplán hülye vagy és unatkozol.
Amúgy meg egy valamit nem értek és ahogy elnézem más sem, ha diagnosztizálva vagy akkor mi a kérdés? Papírod van róla. Itt bukik meg az egész. Legközelebb jobb kérdést találj ki! :)
Nem értem a kérdést.
Én is autista vagyok, magasan funkcionáló. Rólam se mondaná meg senki az ismerőseim közül, hogy autista vagyok.
Az autizmus ezerféleképp megnyilvánulhat, nincs két egyforma autista. Ha kaptál diagnózist, akkor abszolút megfelelsz a kritériumoknak, csak legfeljebb te nem éred fel ésszel... már bocs.
Kérj másoddiagnózist erre szakosodott pszichiátertől. Az autisták amúgy nem egyformák, nem mind gubóznak be, stb.
Olyan előfordulhatott, hogy gyerekkorodban valamivel összetévesztették az autizmust. Pl. szorongó gyerekeknél, vagy traumatizáltaknál is lehetnek olyan tünetek, amik hasonlítanak az autizmuséira, de nem azok.
Orvosok néha adnak rossz diagnózisokat, bármilyen téren.
Pszichés zavaroknál már olvastam olyat, hogy ahány pszichiáter, annyiféle diagnózist adott ugyanannak az embernek. Pl. skizofrénia, bipoláris zavar, borderline személyiségzavar, autizmus.
Nekem is gyanús, hogy egy tüneten kívül semmi se stimmel. Viszont az is igaz, hogy az autizmus nagyon sokféleképpen jelentkezhet, két autista rendelkezhet akár nagyon ellentétes személyiséggel is.
Aki nem hiszi, hogy létezhet téves diagnózis, annak ajánlom figyelmébe ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!