Miért nem tudok mértékletességet tartani az ivással?
17 éves vagyok, ritkán iszok alkoholt de ha iszok akkor nagyon durván lerészegedek és tegnap is megtörtént.
Hosszú story de a lényeg annyi, hogy egy húsvéti buliban voltam családommal, sok bor volt, amíg a család együtt játszottak addig én be-be mentem a konyhába és megittam 1 üveg bort (összesen 5 üveg volt). Utána hazamentem, otthon volt egy fél üveg bor, azt is megittam, utána lementem a dohánybolt előtt megkértem egy nénit, hogy vegyen nekem piát (vörösbor) és vett is nekem, én hazamentem, egyben lehörpintettem az egészet, utána hánytam egyet. A szép új gatyámat lehánytam, ki se jön belőle a hányás folt. Utána lefeküdtem az ágyba és elaludtam. Ezután képszakadás. Apám megtalált összehányva magam…
Az lenne a kérdésem, hogy miért nem tudok mértékletességet tartani az ivással annak ellenére, hogy csak ritkán iszok?
Ha ez számít, voltam xanax és antipszichotikum függő is már. A xanaxot 5 hónapja leraktam és azóta se nyúltam hozzá. Antipszichotikummal még néha-néha kiütöm magam, de az utóbbi egy hónapban ezzel is visszavettem elég rendesen.
Köszi a válaszokat!
Sose érdekeltek a lányok annyira, a korombeliek csak a bulikról tudnak beszélni és én nem vagyok nagy buli alkat, a szorongásaim miatt nem merek bulikba menni, meg alapból se érdekel ez a része a dolognak, hogy bulizzak meg fesztiválozzak. Szóval csajom sose volt eddig és nem is érzem a szükségletét hogy kéne most.
Majdcsak lesz idővel.😁
Hogy érted, hogy “amúgy rohadt egyedül vagy …”?
#40.
Hát nem értem pontosan hogy mire gondolsz, persze elnyomom az életem de nekem pont az kellett, hogy ne érezzek semmit. Hogy elfelejtsem magamat. Mert rohadt bénának érzem magam. És ezért a (legális felírt) “drogokba” menekültem. De amióta nem tolom túl azóta rosszul vagyok, szörnyű mellékhatásokat idézet elő az antipszichotikum túltolása. Remegek illetve mozgáskényszerem lett. Nem bírok megülni a seggemen, lábammal körözgetek stb… ezért is fogtam vissza a “tabizást”. Hogy ne legyenek rosszabbak a mellékhatások, mert ilyeneket az antipszicho abuzálása előtt sose éreztem.
#42 ez igaz mondjuk. Tényleg nagy érzelmi dugó vagyok.
Köszönöm hogy meghallgattok, járok egyébként terápiára is de kajak az internet többet segít mint egy pszichológus. Wow😃😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!