Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem tudok mértékletesség...

Miért nem tudok mértékletességet tartani az ivással?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, ritkán iszok alkoholt de ha iszok akkor nagyon durván lerészegedek és tegnap is megtörtént.

Hosszú story de a lényeg annyi, hogy egy húsvéti buliban voltam családommal, sok bor volt, amíg a család együtt játszottak addig én be-be mentem a konyhába és megittam 1 üveg bort (összesen 5 üveg volt). Utána hazamentem, otthon volt egy fél üveg bor, azt is megittam, utána lementem a dohánybolt előtt megkértem egy nénit, hogy vegyen nekem piát (vörösbor) és vett is nekem, én hazamentem, egyben lehörpintettem az egészet, utána hánytam egyet. A szép új gatyámat lehánytam, ki se jön belőle a hányás folt. Utána lefeküdtem az ágyba és elaludtam. Ezután képszakadás. Apám megtalált összehányva magam…

Az lenne a kérdésem, hogy miért nem tudok mértékletességet tartani az ivással annak ellenére, hogy csak ritkán iszok?

Ha ez számít, voltam xanax és antipszichotikum függő is már. A xanaxot 5 hónapja leraktam és azóta se nyúltam hozzá. Antipszichotikummal még néha-néha kiütöm magam, de az utóbbi egy hónapban ezzel is visszavettem elég rendesen.

Köszi a válaszokat!

2024. ápr. 1. 13:47
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, akkor egyértelmű a dolog...

Pasi vagy? Azért ennyi pia inkább a pasikra jellemző.

Egyszerűen semmi önfegyelmed nincs.

Itt többek pedzegették már az okot, s mint írtam, sztem ez egyértelmű...

2024. ápr. 1. 16:15
 22/48 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez egy troll kérdés.
2024. ápr. 1. 16:20
 23/48 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is ....nagymama titokban tolja a xanaxot,apuka a pszichotropikus gyógyszert szedő gyereket megtalálja a részegségtől összehányt ruhába aludva,és még csak egy szava sincs ....hmmm mindezt 17 évesen.....hát ez kamu
2024. ápr. 1. 16:24
 24/48 A kérdező kommentje:

Nem kamu, ez igaz.😂

Ezért kérdeztem hogy mi a gond velem mert ez g*ci gáz tőlem.

2024. ápr. 1. 16:48
 25/48 A kérdező kommentje:
Apám mondta hogy ilyet ne csináljak többet de nagyon mást nem tudott mondani.
2024. ápr. 1. 16:49
 26/48 A kérdező kommentje:
#21 igen pasi vagyok.
2024. ápr. 1. 16:49
 27/48 anonim ***** válasza:
Hát azt hiszem valami érzelmileg nincs rendben veled
2024. ápr. 1. 16:54
 28/48 anonim ***** válasza:
Suliba jársz?barátaid,barátnöd vannak,van?
2024. ápr. 1. 16:56
 29/48 anonim ***** válasza:
Ha gondolod tudunk beszélgetni privátba ha gondod van.
2024. ápr. 1. 16:58
 30/48 A kérdező kommentje:

Igen suliba járok, de utálom a közeget. Az életem nagyon fura, van pár barátom akik haverok inkább. Velük nem tudom megbeszélni a dolgaimat, de van egy másik barátom, egy 41 éves nő, ő vele meg tudom beszélni a dolgaimat, meghallgat stb… (ezért tuti meg fogtok szólni, hogy 17 évesen miért van 41 éves barátom, de megbízok benne és eddig csak az érdekemet nézte).

2024. ápr. 1. 17:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!