Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A paranoiám és az aggódásom...

A paranoiám és az aggódásom meg fogja folytani a barátom. Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés

Alapból is nagyon túl féltő, túl gondoló, túl reagáló, pesszimista típus vagyok. És nagyon zavar ez. Viszont a barátomnak 2 öngyilkossági kísérlete volt, mielőtt megismert engem. Azt mondta hogy én hoztam ki a gödörből és nagyon hálás ezért. Viszont volt olyan hogy veszekedés során úgy a falba ütötte a kezét hogy vérzett (telefonon keresztül veszekedtünk, én csak kamerán keresztül láttam utána a sebeket). Szóval a lényeg hogy ha nem ír vissza nagyon aggódok, minden egyes alkalommal hogy valami baja lett. Tegnap is veszekedtünk , hajnali 4 volt már, én mondtam hogy álmos vagyok, megyek aludni, ő pedig azt mondta, hogy nem álmos s nagyon remeg. Rábeszéltem hogy próbáljon meg aludni, elköszöntünk egymástól és mentünk aludni.

Minden reggel általában írja a jó reggelt szövegeket, akkor is ha veszekedünm, szóval olyan nincs hogy ignorál. Épp ezért aggódok most is, mert nem írt jó reggeltet.

Úgy volt ma megy a haverjaival 11kor, szóval írt volna. Viszont nem ír. Írtam én, nem válaszol. És én nagyon aggódok hogy valami baja van. Minden egyes alkalommal. Mit tehetnék ez ellen?

2024. márc. 29. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Kezelteted magad
2024. márc. 29. 12:35
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
És helyesen írni is megtanulhatnál.
2024. márc. 29. 12:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Szakíts vele, ne vedd az ő baját is magadra, elég a sajátod, és keress pszichológust. Nem keveredünk párkapcsolatba olyannal, akinek két öngyilkossági kísérlete volt, és semmit nem fejlődött azóta se.
2024. márc. 29. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!