Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyilkosnak számítok vagy nem?

Gyilkosnak számítok vagy nem?

Figyelt kérdés

Ha én egy nagyon toxikus ember vagyok és évekig lelkileg (néha testileg is de sosem maradandóan) kőkeményen bántalmaztam , tönkretettem valakit aki akkor még közel állt hozzám és kiderült hogy az illető idén januárban vonat elé állt akkor gyilkosnak szamitok vagy nem?

5 éve nem beszeltunk mar, de míg velem volt kb 5 évig a lelki bántalmazások, tönkretételek , megalázások minden szintjét átélte miattam.

2024. márc. 18. 07:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

"ez a szemét el indított e leejtőn és igen, ha az öngyilkosságig csúsznék szerintem az Ő hibája lenne"

Nem!

Ez a te hibád lenne, mert nem álltál bosszút!

Mindíg van holnap!

2024. márc. 18. 13:15
 12/12 Phoney ***** válasza:
72%
A gyilkosság fogalma több ezer éve minden kultúrában magában foglalja a szándékosságot is, szóval ha nem akartad megölni ezzel, akkor „gyilkos” nem lehetsz – de hogy részed volt-e a halálában, vagy akár lényegében te ölted-e meg, igen, az lehet. A te szubjektív leírásodból nekünk ez úgysem fog biztosan kiderülni, akkor sem, ha oldalakat írnál.
2024. márc. 18. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!