Ez depresszió lehet? Milyen szakember tudja ezt megállapítani?
Eléggé introvertált vagyok és ráadásul szuperérzékeny is. Sosem volt az életemben túl sok szociális kapcsolatom, párkapcsolatom is csak huszonéves koromra lett. Jelenleg nincs, nagyon vágynék rá hogy legyen, de egyre inkább úgy látom hogy nekem már lefőtt a kávé. Eljárok dolgozni, élem az életem, de egyre inkább úgy látom hogy a magány kezd felőrölni. Már a hobbijaim, filmnézés, videojátékok sem jelentenek igazán örömet és úgy vélem hogy ez már baj.
Depressziós vagyok?
Én is így vagyok. A tb alapon nem fogadnak, majd max. májusban! A maszekot hívogatom, az meg nem veszi fel.
Én is úgy vagyok, hogy mentem dolgozni, itthon vagyok, de már ott tartok, hogy dolgozni sem tudtam, rosszul voltam hogy be kell menni oda is. Bementem, hogy ne hiányozzak sokat, erre csak sírtam, előtte, amikor beértem akkor már ott és alig bírtam abba hagyni. De itthon sem érzem jól magam, csak vagyok, semmi nem köt le, hiába csinálok bármit, nem örülök semminek. A házból kimenni is megint nehézkes, de még csak kimegyek... De kimegyek és ott se tudok magammal mit kezdeni. Tudom, hogy tenni kéne magamért, de ahhoz sincs erőm. Tudom, hogy mozognom kéne, nem csak ülni, de megmozdulni sincs kedvem. Tornázni meg ilyenhez nem, max. sétálásra bírom magam rávenni. Úgy érzem magam most, mint aki le van kötözve és nem tud magamért se tenni semmit, csak vergődök a kötelek közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!