Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem fogok meghalni, igaz?

Nem fogok meghalni, igaz?

Figyelt kérdés
😇Sziasztok, egy kérdésem lenne felétek, generalizált szorongásom van, és van olyan nap amikor jól vagyok, jó minden, és van amikor egész nap vagy akár több napra is feszült vagyok, agyalás a tárgyaimon, a jövőn, a halálon és olyankor felmegy a vérnyomás 140 felett soha nem megy, de akkor fáj a fejem szorongok, minden bajom van.. Ez miért van, másnak is van ilyen? Nem halok meg ebbe? Valami tanács, vagy így nem kapok agyvérzést igaz? 21 évesen nem szeretnék ilyent tapasztalni, alapból mindig 120 és 130 között van a vérnyomásom van, h 132 de akkor jól vagyok :) válaszokat köszönöm! További szép napot kívánok mindenkinek!:)
2024. márc. 13. 13:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10-es,hú köszönöm szépen, akkor ezzel le is zárom magamba ezt a témát!:)
2024. márc. 13. 16:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Menj el pszichiáter szakorvoshoz fel fog írni rá antidepresszánst eés szorongásoldót. Ez az egy hatásos terápia van rá.
2024. márc. 13. 22:12
 13/13 anonim ***** válasza:
"😇Sziasztok" mar igy kezded, akkor fix nem.
2024. márc. 14. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!