Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tündérhegyi terápia, hirtelen...

Tündérhegyi terápia, hirtelen vége utókezelési segítség nélkül nem káros?

Figyelt kérdés
A klinikai pszichológus akihez az egyetemen mentem, nagyon furcsának találja ahogy végetért a kb 3-4 hónapos kezelésem, mindenféle utókezelés nélkül, ötletet se adtak hova érdemes menni.

2024. márc. 8. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Jó kis hely lehet, édes istenemxD
2024. márc. 8. 22:31
 2/8 anonim ***** válasza:
51%

Szerencsére nem kerültem be annak idején Tündérhegyre. Nagyon rossz érzésem volt, így időben otthagytam őket - még csírájában.

Mi lenne most velem?

2024. márc. 8. 22:43
 3/8 anonim ***** válasza:
23%

Én voltam szombati felvételin. Fel is vettek rögtön. De már ott konkrétan éreztem a csávón - a pszichológuson, aki interjúztatott -, hogy nem okés. Szerintem ha beköltözöm, kb második héten megfektet......

Úgyhogy, azt hiszem, nem sok jót ígér ez a hely, de azért csodálkozom, hogy így elengedtek.

2024. márc. 8. 23:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem valami vénasszony interjúztatott, de én ilyen érzéketlen, bunkó átlagemberrel is ritkán találkozom, nemhogy szakemberrel... Ott bőgtem az interjún, úgy megalázott. Nem mentem oda én se, brrr...
2024. márc. 8. 23:44
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Ez nem igy van. Mindenkinek adtak utmutatot, merre tovabb egyeni vagy csoportterapiara. Illetve ahogy kozeledsz a vege fele,jo esetben mar keszitenek fel a lezarasra - bar ezt nem tudom garantalni minden terapeuta eseten, tenyleg vannak ott fura alakok is.
2024. márc. 19. 21:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem több KLINIKAIpszichológus ismerősöm mondta, hogy nem normális ilyen szempontból ami ott megy.
2024. márc. 20. 10:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Jol van, ne kiabalj :)

(Viccelek)

Amikor en voltam, akkor az volt, amit leirtam. Ennyit tudok.

En se mentem utana egybol terapiara, csak kesobb, de ez mar nem a Tunderhegyen mult.

2024. márc. 20. 10:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Családtagot néhány évvel ezelőtt az első hónapban durván félre- illetve túlgyógyszereztek, emellett tévesen kapott borderline diagnózist (amit azóta több szakember is megcáfolt), rezidens terapeutája a kezelés kétharmadánál távozott, másik orvos vette át, ami megakasztotta a kezelést. A családi beszélgetésen az orvosok túlterhelt, kiégett benyomást keltettek. A terápia nem volt mindenestül hiábavaló, de majdnem annyit ártott, mint amennyit használt.
2024. máj. 19. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!