Tündérhegyen a nappali bejárós terápia megszakítható?
Az előző rövid terápiám után ide irányítottak, és a nappali bejárós ellátást javasolták, mert dolgozom, és családtagról is gondoskodom. Jövő szombaton megyek a beszélgetésre.
Ha felvesznek, szeretném végigcsinálni, de nagyon szeretnék nyáron elmenni a családdal 3-3 napot nyaralni. Nem többet.
Nagyon készültem rá, mert imádom a családom, de nem tudom, hogy ha addigra elkezdődik a terápia, megszakíthatom-e ilyen indokkal.
Sorry, minden bizonnyal igen.
Csak nagyon izgulok, hogy tényleg jó lesz-e nekem ez a hely.
Értem.
Ez alapján simán lehet, hogy még egy csomó ideig nem is kapnék időpontot, és akkor tárgytalan a kérdésem.
Időközben 8 órás munkám lett, ami mellé ez nem fért volna be, így bár sorra kerültem volna, visszamondtam.
Szerencsére pont a többlet munka miatt a fizetésem is jobb lett, így megengedhetem magamnak, hogy magánhoz menjek, aki speciálisan az én problémakörömmel foglalkozik.
Természetesen így sem olcsó, de az államiak egyszerűen túlterheltek, a legtöbb helyen ezt a ,,jól van, haladjunk már, tizenöten várnak még odakint" mentalitást tapasztaltam.
Rendkívül szomorú, és ezzel egy pillanatig sem az EÜ-s dolgozókat hibáztatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!