Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Durcizik a pszichológusom? Ez...

Durcizik a pszichológusom? Ez így mennyire profi?

Figyelt kérdés

Már elég régóta járok hozzá, tudja, hogy nem vagyok egy link alak. Sajnos ma nem mentem el a megbeszélt időpontra, ugyanis elaludtam. Éjszakás voltam, 1-re kellett volna ott lennem, de nem ébredtem fel, hiába volt beállítva ébresztő. Csak 3 óra környékén ébredtem meg, egyből eszembe jutott, hogy basszus, nem menetem el a terápiára. Aztán láttam, hogy küldött egy sms-t, hogy várt engem. Én erre válaszolva megírtam, hogy mi a szitu, bocsánatot kértem, írtam, hogy nagyon restellem a dolgot, rosszul érzem magam miatta.

Jóval később felhívott, hogy időpontot egyeztessünk. De olyan lekezelő volt! Nem fogadta el a bocsánatot kérésemet ("majd megbeszéljük"), csak a sérelmével foglalkozott ("én ott ültem"), és gyorsan le is

zárta a telefonbeszélgetést.

Én értem, hogy ezzel most ő szívott, tényleg restellem a dolgot, de lehetne megértőbb. Ráadásul volt pár órája megemészteni a dolgot.

Hát én most elgondolkodtam azon, hogy a kövi lesz az utolsó terápiánk. Kifizetem ezt az órát is, hogy ne érje szó a ház elejét, aztán elbúcsúzom tőle.

2024. márc. 7. 17:18
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
18%
#10. Most válasz helyett tereltél. Szóval belenyúltam.
2024. márc. 7. 18:37
 12/29 A kérdező kommentje:

11

Mibe? Gondolj, amit akarsz.

2024. márc. 7. 18:43
 13/29 A kérdező kommentje:

Amúgy viccesek vagytok a 6-os mérnök úrral együtt, aki el sem olvassa rendesen a kérdést, de már habzó szájjal támad 😀

Szerinted meg hazug vagy, mert csak. Nagyon jó! 😀

2024. márc. 7. 18:44
 14/29 anonim ***** válasza:
13%

#13. Hát ettől az viccesebb, hogy egy anonim oldalon is hazudozol és képtelen vagy bevallani, hogy elszúrtad, hibás vagy a dologban. Neeem, véletlenül sem. Csak a pszichológus "durcizik" teljesen ok nélkül.

Peeeeresze.

2024. márc. 7. 18:47
 15/29 A kérdező kommentje:

Figyeljetek, itt én hibáztam. Aláírom. És nem kötelező elfogadni a bocsánatkérést.

Csak azt gondolná az ember, hogy egy pszichológus ennél fejlettebb, vagy hogy is mondjam...

2024. márc. 7. 18:48
 16/29 A kérdező kommentje:
Hol nem ismertem el, te agyatlan? Olvasd el te is még egyszer, mit írtam a kérdés alá.
2024. márc. 7. 18:49
 17/29 A kérdező kommentje:

14

Nem ok nélkül durcizik. Nyilván a pénz miatt. Hisz sem tőlem nem kapott ma, sem mástól sem, hiszen mivel nem tudta, hogy nem számíthat rám, nem is tudott beszervezni mást helyette.

Én ezt meg is értem. Bár annyira azért mégsem, mert úgyis megkapja majd a pénzét, ahogy eddig mindig.

2024. márc. 7. 18:51
 18/29 A kérdező kommentje:
Ja, még mielőtt egyesek szándékosan félreértenék: nem, még sosem történt ezelőtt ilyen, hogy elmulasztottam volna egy órát. Viszont olyan volt már, hogy később fizettem, mert akkor épp nem volt nálam annyi kp, de mondta, hogy semmi probléma, majd rendezem legközelebb. És így is történt.
2024. márc. 7. 19:00
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Elmész legközelebb, és megtudod. Addig kár találgatni. Az biztos, hogy nem a pénz miatt durcizik,mert azt megkapja. Inkább olyan személyiség lehet. Eddig nem derült ki? Úgy nézem, hogy te ettől függetlenül is meg akarsz tőle szabadulni.

A kötözködő rosszindulatú válaszolótársak pedig jobb lenne, ha elolvasnák a kérdést, amire válaszolnak.

2024. márc. 7. 19:03
 20/29 A kérdező kommentje:

19

Az igaz, hogy egy ideje már gondolkom azon, hogy nem fogok hozzá járni. Eddig egyébként nem volt vele ilyesféle problémám. Meg is lepett. Egyszerűen csak úgy érzem (és már egy jó ideje), hogy azonkívül, hogy én mesélek neki, ő meg mond valami "nesze semmi fogd meg jól " dolgot, nem történik semmi.

Mástól meg olyanokat hallok, hogy ilyen meg olyan módszereket, gyakokat ajánl neki a pszichológus, és működik...

Mellesleg olykor úgy érzem, untatom. Mondjuk erről nyilván nem tehet, mert nyilván tök unalmas vagyok 😅

2024. márc. 7. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!