Durcizik a pszichológusom? Ez így mennyire profi?
Már elég régóta járok hozzá, tudja, hogy nem vagyok egy link alak. Sajnos ma nem mentem el a megbeszélt időpontra, ugyanis elaludtam. Éjszakás voltam, 1-re kellett volna ott lennem, de nem ébredtem fel, hiába volt beállítva ébresztő. Csak 3 óra környékén ébredtem meg, egyből eszembe jutott, hogy basszus, nem menetem el a terápiára. Aztán láttam, hogy küldött egy sms-t, hogy várt engem. Én erre válaszolva megírtam, hogy mi a szitu, bocsánatot kértem, írtam, hogy nagyon restellem a dolgot, rosszul érzem magam miatta.
Jóval később felhívott, hogy időpontot egyeztessünk. De olyan lekezelő volt! Nem fogadta el a bocsánatot kérésemet ("majd megbeszéljük"), csak a sérelmével foglalkozott ("én ott ültem"), és gyorsan le is
zárta a telefonbeszélgetést.
Én értem, hogy ezzel most ő szívott, tényleg restellem a dolgot, de lehetne megértőbb. Ráadásul volt pár órája megemészteni a dolgot.
Hát én most elgondolkodtam azon, hogy a kövi lesz az utolsó terápiánk. Kifizetem ezt az órát is, hogy ne érje szó a ház elejét, aztán elbúcsúzom tőle.
Értem a helyzetet: Te rosszat okoztál, hibáztál, de most egyből feloldozást követelsz. Most visszatámadsz, mert nem kaptad meg.
Nekem Te viselkedésed semmivel sem szimpatikusabb, sőt.
Az is lehet, amikor hívtad, megzavartad valami közben, ezért csak gyorsan le akarta tenni.
Te meg benézel a fejedbe kitalációkat.
Lehet, hogy kezeltetni kellene ezt a fantazmagóriás problémád egy pszichológussal.
5
Nem követelek én semmit, és nem is támadok, nem értem, miről beszélsz
8
Ha szándékosságot sejt, akkor még egy ok, hogy befejezzük, mert ha ennyi idő és beszélgetés után ennyire félreismer, ennyire nincs meg benne a bizalom, akkor tényleg semmi értelme hozzá járnom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!