Lehetséges az, hogy kevert szorongásos depresszió után bipolárist állíthat fel a gyerekemnél az orvos?
F4120 (kevert szorongásos depressziós zavar) F3120 (Bipoláris zavar, pszichotikus tünetekkel)
A lányom 16 éves es egy éve járunk szakemberekhez, töltött is bent egy hetet a zárt osztályon, megszakadt a szívem..
Olvastam és hallottam már rémségeket a bipolárisról, leginkább azt, hogy mi zajlik bennük odabent…
A lányom nem kísérelt öngyilkosságot, és nem is 18, mégis bipoláris lett az új diagnózisa.
Tény, hogy van két nagyobb érzelmi traumaja, és nagyon szorongásos..viszont ez engem SOKKOLT!!!!
Van itt anyuka/apuka akinek a gyermeke ebben szenved??
Kérdező, én nem vagyok szakember, de pont a minap hallgattam meg egy előadást, és ott azt mondták (úgy rémlik), hogy a bipoláris diagnózis felállítását (vagy a kialakulását..?) megelőzi több hossza depressziós szakasz.
Megkeressem neked azt a videót?
A pszichiáter is megerősítette, én viszont még mindig nem értem! Talán az apja felőli borderline hajlamok, és a felőlem érkező depresszió (már kigyógyultam belőle, apuka is úgy ahogy javult) miatt történhetett, vagy fogalmam sincs. Viszont az, hogy tizenhat évesen már ez a diagnózisa, egyenesen megrémít!
Három fajta gyógyszert kell szednie, közülük az egyik Aricogan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!