Pszichiáternél mennyire gyakori, hogy férre diagnoztizál?
Most voltam elöször. Kevert szorongásos depressziót állapított meg.
Gyerekkoromtól kezdve fent állt a szorongás. A szúleim nem igazán vették komolyan a betegségemet. Az osztályközösségekbe (általános, gimnázium) dem tudtam beilleszkedni. Mindig fura, különc voltam. A másik "probléma", hogy nöként a nőkhöz vonzódom. Az utóbbi fél évben hatalmasodott rl ez az egész. Feljöttek a múltbéli traumáim. Letettem ugyan az érettségit, de pl a matrk sosem volt az erösségem. Vagyonőrként dolgoztam, 8 évig. Másban semi tapasztalatom. Jelenleg nincs munkam. Mert az elmúlt fél évben volt, hogy teljesen kifordultam magamból, dühkitörések, figyelmetlenség. Nem tudom feldolgoznia múltat. Állandóan attól rettegek, hogy a múltból valakivel találkozok, aki megalázott. Mert köztudott az emberek nem.elfogadóak. Pár éve sajnos voltak olyan próbálkozások nökkel, ahol nem tudtam teljesíteni, mert teljesen lefagytam. Most a rèszletekbe nem mennék bele. Úgy érzem nincs kiút rbből. Nem értek kb semmihez. A vagyonőri munka nem egy nagy was ist das. Plusz a szsorongàsom miatt emberek közè sem igazan akarok menni. Utóbbi időben rengeteg önfellesztő videot nèztem meg, olvastam cikkeket. Vágynék egy olyan munkahelyre, ahol nem bántanak, el is tudom végezni, későbbiekben pedig egy párkapcsolstra is, de félnék neki beszélni a problémáimról, mert ha megtudja, fel is le is út. Hiába gondolkozok másképp, úgy érzem elkéstem mindennel. Köszönöm a válaszokat.2 gyógyszert írt fel a pszichiáter. Xanaxot, Scippát. A Xanaxot tegnap kezdtem el szedni. A másikat nem merem.
Ne félj bízni a szakemberben.
Ha aggályaid vannak,nyugodtan beszéld meg vele azt is.
Szerintem te bajod főleg az, hogy nem mered kimondani amit gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!