Rengeteget gondolok a szadizmusrol, es kegyetlen tudok lenni az emberekkel. Cinikus, provoaktiv, meggondolatlan vagyok.
A masik enem
Szereny, visszahuzodo, szorgalmas, tisztelettudo, konflikuskerulo, erzekeny, figyelmes es nagyon ovatos vagyok
Valahogy sosem voltam onmagam egy tarsasagban... Sokszor erzem azt, hogy egyedul vagyok es, hogy senki sem ert meg engem. Nem tekintek senkit baratnak es nem tudok olyan szemelyt mondani, aki hasonlit ram.
8! Te, hogy éled meg ezeket a perszona változásokat? Egy rossz élmény neked ez, vagy csak elfogadod?
Én azt gondolom amúgy, hogy a kérdező csak sok rosszat élt át régebben, ezért a fájdalmát, keserűségét nem mutatja kifelé, hanem emiatt kialakult ez a cinikus, mondhatni gonosz énje, de tudja, hogí ezt sosem vállalhatja fel, ezért még inkább rejtőzködik, még jobban kerüli a konfliktusokokat.
2024. febr. 29. 13:34
12/15 anonim válasza:
Az, hogy két ilyen ellentétes jellemzőt tapasztalsz magadban, érdekes területet nyit meg a személyiséged megértésére. Lehet, hogy az egyik oldalad szolgál önvédelemként a másik ellen, vagy az élet különböző területein különböző jellemzőid dominálnak. Az lehet, hogy a szadista gondolatok mögött valamilyen belső feszültség vagy érzelmi zavar áll, míg a másik oldalad inkább egyfajta védekezés vagy kiegyensúlyozottság kifejeződése lehet. Fontos lenne felfedezned, mi lehet a két oldal mögött, és hogy hogyan tudod ezeket az ellentéteket harmóniába hozni, hogy jobban megértsd és elfogadd magad. Egy pszichológussal való beszélgetés segíthet ebben a folyamatban.
2024. febr. 29. 22:57
13/15 anonim válasza:
#11 Rosszul élem meg, és jobb lenne időnként már levetkőzni ezeket az álarcokat... odáig jutottam, hogy a színjátszós emberekből már elegem van, és itt ezt magamra is értem, nemcsak másokra. De néha ez ösztönös... szerintem is lehet gyermekkori lelki abúzus miatt.
2024. márc. 1. 00:42
14/15 anonim válasza:
Próbáld összehaverkodtatni a két éned, mert a összebalhéznak abból baj lehet.
2024. ápr. 9. 22:08
15/15 anonim válasza:
örülj neki, mindig van akivel dumcsizhatsz, de gondolj bele, van akinek 10 énje, sőt 100 énje van, nézz utána a neten, többszörös személyiségzavar, disszociatív identitászavar. A 2 én nem sok. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!