Uj kerdes Nagy D(ani)-tol, en voltam szemet?
Gyogyszert vettem igen, es hazajovet gondolkodtam, hogy ez az ar itt nem jo. Megneztem a nyugtat es kettoszor szerepelt egy eleg nagy aru gyogyszer.
Mielott elmondom, felhivtam a gyogyszertart, hogy van-e nekik x bol mert nincs sokszor. Azt mondta lesz, es akkor mondtam neki, hogy akkor le is lehet ezeket amiket felsoroltam foglalni a mai gyogyszereket? Mondta igen.
Bementem a gyogyszertarba, aztan mondtam a penztarosnak, hogy a maikat kernem csak. Erre kivaltott egy masikat duplan. Felhivtam oket, hogy ez igy hogy, erre kerdes, hogy "es?" aztan mondom, hogy most akkor visszavihetem-e es visszateritik e.
Bementem es azt mondtak hogy regebbrol van meg gyogyszer es azt is kivaltottak. En meg mondtam, hogy de en azt mondtam telefonba is meg a penztarosnak is, hogy a MAI-kat akarom. Erre meg huzogatta a vallat es kussolt. Erre kerdeztem, hogy akkor most mindig kerdezzek neveket, hogy Julika meg Marika?
Meg alapbol mi ertelme, ugy is lesz*rnak.. ki volt a tokfej en vagy a penztaros.
Mindketten :D
Ha több recept van, akkor érdemes normálisan megbeszélni, hogy melyik kell és utána át is nézni.
Visszavitted, visszakaptad, szóval baj nem lett belőle.
Ha nem volt kedves, az azért is lehetett, mert te sem voltál az.
2
Hat de nem is kozolte velem, hogy tobb recept van 2 volt, es en csak a mait kertem azon meg csak 1 van. Elteveszthetetlen.
"Nem kell kozolnom hogy van korabbrol is es azt nem."
De igen, pont ezt kellett volna közölnöd, hogy egyértelmű legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!