Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nemi diszfóriával csak Budapes...

Nemi diszfóriával csak Budapesten foglalkozik pszichiáter?

Figyelt kérdés
Bár bejelentkeztem egyhez, úgy vélem, hogy a jelenlegi életvitelemmel nem összeegyeztethető hosszabb távon sajnos. Van közelebb is esetleg, vagy van valami alternatív megoldás (online)? Miskolci vagyok, de adott esetben egri, vagy debreceni orvos is szóba jöhet még.

2024. febr. 27. 10:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha szakvéleményhez kell, akkor úgyis csak egyszer kell elmenned hozzá.
2024. febr. 27. 13:02
 2/4 harminezer oxigén ***** válasza:

szia

keress rá a környékeden praktizáló pszichiáterekhez, és ha találtál egy neked szimpatikust akkor telefonon egyeztess vele hogy foglalkozik e nemi diszfóriával, transzneműséggel és úgy foglalj időpontot

Niki

2024. febr. 27. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Elméleti szinten minden szakembernek tudnia kell ezzel foglalkozni. Gyakorlatot nem tudom. 🫤 Szerintem ezért a legtöbb transz annál a pár orvosnál van akit a neten még meg lehet találni.

A pszichiáter nem fogja a szemedbe mondani, hogy transz vagy ezt neked kell tudni/belátni. A papirokat állítólag elég hamar meg lehet szerezni. Itt ez nincs szabályozva. Talán jobb is így, amilyen csoda kormányunk van. Bár szerintem nem árt ezt a témát hosszabban kibeszélni pártatlan szakemberrel mert sajnos nincs turn me into the opposite sex gomb még 😢.

Viktoréknak meg egy nagy ölelés és sok puszi jár a 33-as ért.

2024. febr. 28. 01:28
 4/4 gabor49 ***** válasza:
0%
mivel?
2024. febr. 28. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!