7,5 vagy 30 mg a Mirtazapine kezdőadagja?
Figyelt kérdés
Az egyik doki 7,5-ről fokozatosan emelné a dózist 30 mg-ra, a másik egyből 30-al kezdené. A 7,5 mg-ot próbáltam, 4 napig bírtam a zombiságot és a megemelkedett szorongást. Érdemes lenne 30mg kezdőadaggal próbálkoznom?febr. 26. 07:58
11/12 anonim válasza:
dokmany tudja legjobban, de ahogy 10 irja, meg ahogy leirtam, nem te vagy az elso broder akit kezelt 30 mg al. Ahogy irtam 15mg az az altatok felso hatara. Ha aludni akarsz oke. Ha antidepresszanst akkor afelett. De akkor is altat ismetlem, mert ha nem szedtel meg ezelott antihistamint akkor altat + a serotonin receptorokra amikre hat az talan megerosebben altat. En mar szedtem, es 30mg on is segitett aludni egyebkent.
12/12 anonim válasza:
Amúgy az alkalmazási előírásban világosan benne van, hogy a kezdő adag 15 mg vagy 30 mg, úgyhogy ezen kár vitázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!