Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit szoktatok csinálni amikor...

Mit szoktatok csinálni amikor besokalltok?

Figyelt kérdés
Valahogy mostanában minden ellenem van sok fájdalom ér és már van hogy nem bírom. Nem az öngyilkosságon gondolkodom, az eszem nem ment el, de alig tudok elaludni, edzésben vezetem le a dühöt és a sok fájdalmat és már a földet szoktam ütni hogy csökkentsem az adrenalinlöketeket és ne eresszek ki mindent. Régebben kijártam az erdőnkre, leültem egy rönkre és ott rendet raktam a fejemben de most már minden túl sok, 17 évesen hülyeség lenne csak úgy lelépni itthonról elmenni az ország másik végére és egy napig elfelejteni a sok hülyeséget ami itt van?

2024. febr. 24. 16:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Az okot, a hajlamot esetleg lehet-e kezelni, fejleszteni?
2024. febr. 24. 16:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem ragadok le sokáig így, majd úgyis elmúlik minden de olyan dolgok a problémáim amiket nem tudok fejleszteni vagy kezelni. Van egy fizikai fogyatékosságom ami hátráltat dolgokban, itthon borzasztó az atmoszféra, iskolában az egyik barátom elárult és elmondott mindennek, jegyeim romlanak, meg akarnak verni valamiért amit nem én csináltam csak rámfogtak, a legjobb barátomat akivel megszoktam beszélni mindent alig látom mert nagy a távolság, összevesztem egy lánnyal is mert nem hisz abban hogy képes leszek valamire amire nem sokan és még sorolhatnám de nem sajnáltatni akarom magam hanem érdeklődni hogy amikor másnak van ilyen szakasza az életében akkor hogy kezeli
2024. febr. 24. 17:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Én zenét hallgatok.

[link]

[link]

stb.

2024. febr. 24. 18:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!