Az orvos írhatnak fel nyugtatót 19 éves nőnek?
Miért kell hazudni? 6 hónapja nem alszol? Akkor már rég hulla lennél. A pontos megfogalmazás, hogy 6 hónapja rosszul alszol.
Igen, rosszul alszol, mert esténként ájulásig telefonozol, nem dolgozol, ezért nem vagy fáradt, rendszertelen az életed. Kényelmetlenek az alvási körülményeid. Jót aludni csak hűvös, csendes szobában lehet. Nem kell orvoshoz szaladgálni meg 19 évesen zabálni a nyugtatót. Menj el futni esténként, ne egyél 6 óra után, tedd rendbe az életed mentálisan.
Hogy mi van??? Szerinted csak 20 éven felüli férfiaknak írhatnak?
De nem kéne rászokni a nyugtatóra, első körben recept nélküli növényi alapút próbálj, pl Sedacur Forte. Illetve kideríteni és kiiktatni a stresszforrást. Egy jó kis szellőztetés is hatásos, lehet, hogy túl meleg van.
*hirtelen jött insomnia
Lehet nekem is aludnom kéne már :D
Ne kérj nyugtatót, nagyon nehéz utána leszokni róla.
A 3-as hozzászólónak igaza van, hogy ki kellene deríteni a probléma eredetét. Az én lányom is pont így alszik, mint te, hogy felébred éjjel, és nem tud visszaaludni.
Nem stresszes a munkája, rendes barátja van, nincsenek anyagi gondjai, sokat járnak kirándulni, szóval érthetetlen nekem is.
Ő már kipróbálta az alvás előtti meleg, mézes tejet, a Valerianát (ez macskagyökérből van), nyitott ablakot, stb. mert ő pl. egyáltalán nem szeretne semmi orvos által felírt nyugtatót.
Most oda jutott, hogy el akar menni alvásvizsgálatra. Szerintem neked is meg kellene próbálni.
Éjszaka nem tvzel, telefonozol?
Kék fény miatt.
És sokat gondolkodsz, az is rontja az alvás minőségén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!