Hogyan kell kettő nap alatt eltemetni az apukámat és gyorsan elgyászolni? Miért tilos gyászolni a munkahelyen? Miért nem segít senki, ha gyászhoz kérek segítséget? Miért akar az orvos mindenáron gyógyszerekkel kezelni a gyász ellen, terápia helyett??
A temetés egy nap. A gyász meg magánügy, tapasztalat szerint a legtöbb embernek kb egy év.
Szerintem nagyon nem fogod fel az egész lényegét, soha sehol nem volt arra lehetöség, hogy egy haláleset után addig nem menjen munkába valaki, amíg le nem zárta magában a dolgot.
A gyász természetes és hosszadalmas folyamat, ezt nem kell terápiázni, ehhez csak idö kell. Terépia akkor kerülhet elöször szóba, ha több mint egy év alatt nem csökken a probléma, a közbeesö idöszakban nyugtatókat szoktak adni a feldolgozás támogatására.
"Két napot kaptam a tenetésre és az elgyászolásra. "
Nem. A papírmunka elintézésére kaptad a bónusz napot. Minden másra ott a szabadságod..
Szia, először is részvétem.
Másodszor: a munka jót tesz a gyászban, ha segít elterelni a gondolataidat. Remélem, továbbra is tudsz udvarias lenni, az lenne a lényeg.
A kereskedelemben dolgozol? Kereshetsz magadnak egy másik helyet, ahol nem elvárás a mosolygás. Az első idők nehezek, de később majd könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!