Honnan tudhatom, hogy a pszichológusomnak valódi a végzettsége?
Egy pár hónapja már járok hozzá, egy ilyen központba járok magánrendelésre. Egy kicsit egyébként is paranoid vagyok, most elkezdte befészkelni magát az agyamba a gondolat, hogy átvernek, de remélem nem, mert amúgy kedvelem a pszichológust.
Engem a végzettsége érdekelne, hogy tényleg megvan-e a diplomája, illetve milyen fokozaton, mert a központ oldalán nincsen ilyesmi róla.
Nem tudom, hogy egyáltalán lehetséges-e úgy működnie egy ilyen központnak, hogy úgy hirdet pszichológiai tanácsadást hivatalosan, hogy valójában nem is egyetemet végzett pszichológus az illető.
Valahol le tudom csekkolni egyébként, hogy valódi szakember-e vagy az már garancia, hogy foglalkoztatják a rendelésen? A pszichologuskereso-n próbáltam, de ott nincs fenn.
8
kedves brazzers.com, nem csak hogy papirok de klinikai szak szihologusnak meg gyakorlat is kell korhazban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!