Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha van egy 15 éves lány, és...

Ha van egy 15 éves lány, és meghal az apja, és úgy tesz, mintha semmi nem történt volna, ott ugye lehet valami gond?

Figyelt kérdés
Ráadásul nagyon közel álltak egymáshoz. Meghalt az apja, és igazából semmilyen szinten nem viseli meg. És nem, ez nem ilyen álca, egész egyszerűen úgy tesz, mintha nem történt volna semmi.
febr. 9. 22:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
4%
Nagyon beteg, már-már pszichopata.
febr. 9. 23:01
 2/17 Metionin ***** válasza:
98%
És azt honnan tudod, hogy éjszakánként nem sír őrjöngve? Mindenki másképp gyászol.
febr. 9. 23:08
 3/17 anonim válasza:
97%

Csak onnan tudhatod, hogy nem viseli meg, ha magadról beszélsz. Egyéb esetben nem tudod.

Lehet hazudni az érzésekről, eljátszani, hogy minden oké, aztán este csendbe sírni. Lehet úgy tenni, minta mi sem történt volna.

Én a nagyim halálakor tettem ezt. Nem sírtam mások előtt, ugyanúgy éltem az életem, ugyanúgy jártam bulizni egyetemistaként. Aki nem a szülőfalumból való, az észre se vette rajtam, hogy történt valami. Miközben a mamám volt az utolsó családtagom, akit szerettem. Megviselt? Meg. Látszott rajtam? Nem. Úgy tettem, mintha soha nem lett volna az életem része, csak ritkábban mentem haza koliból, mert nem volt ki miatt. Kevésbé érzékeltem, hogy nincs más, mert 160 kmvel távolabb az otthonomtól tényleg nem volt soha az életem része, csak a szülőfalumban.

febr. 9. 23:14
 4/17 anonim ***** válasza:
97%

Miért lenne pszichopata?

Nem tudunk semmit, lehet az apjának már megváltás volt a halál és ahogy az előző írja, nem tudhatod mit érez.

Egyéni ki hogy dolgoz fel egy halálesetet.

febr. 9. 23:16
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

Miért lehetne gond? Mindenki másképp dolgozza fel a veszteséget.

Ehhez hozzájön, hogy 15 éves, és őszinte, nem színészkedik, nem jajveszékel, mert az idióták azt várják el.

febr. 9. 23:28
 6/17 anonim ***** válasza:
95%
Le nem irtad volna, mennyi ido telt el. Eloszor a sokk utan lehet disszociacio, vagy nem felfogas. Biztos, hogy kivulrol senki nem fogja eldonteni, mit erez.
febr. 9. 23:39
 7/17 A kérdező kommentje:
Tudom, ez nagyon extrém... De mi van, ha ő ölte meg?
febr. 10. 00:28
 8/17 anonim ***** válasza:
82%
Inkább te vagy pszichopata, de neurotikus és paranoid az fix.
febr. 10. 00:34
 9/17 anonim ***** válasza:
95%

És ha nem ő ölze meg, viszont az apja abuzálta?

Ha már ennyire agyalsz, erre is gondolj. ;)

febr. 10. 00:36
 10/17 A kérdező kommentje:

8: Voltak olyan videói, ahol késsel játszadozott. Meg olyan, hogy ilyen fura tekintettel ledöfte a képet, amin exe volt.

9: Ebben is lehet valami. Van egy olyan kép, ahol a lány mellét konkrétan fura félmosollyal nézi az apja, vöröslő fejjel. Bizarr.

febr. 10. 00:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!