Miért van az, hogy imádok leskelődni?
Figyelt kérdés
Felnőtt vagyok, de mai napig imádok leskelődni. Igazából mindegy, hogy kit, szomszéd, utcabeli, vagy egy idegen, sőt páromat is szoktam figyelni az ablakból, amikor nem lát. Miért ennyire jó érzés nekem, hogy valakit a tudta nélkül figyelek?febr. 1. 19:51
2/7 anonim válasza:
Mert így úgy érzed, hogy hatalmad van felette, jobban ismered, jobban érted?
3/7 anonim válasza:
A leskelődés mögötti okok változóak lehetnek. Például az izgalom, a kíváncsiság vagy az érdeklődés mások életére iránt hajthat benned. Fontos azonban tudni, hogy tiszteletben kell tartani mások magánéletét és határait. Ha aggódsz vagy zavarja ez a szokás, érdemes szakemberrel konzultálni a mélyebb okok feltárása és kezelése érdekében.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincs gond, én is szoktam csinálni, igaz öregasszonyos, én meg huszas éveim végén járó férfi vagyok. :DD
Tanulmányozási céllal elmerengek más emberek életén... ebben nincs semmi problémás. Pletykálkodni meg nem szoktam a szomszédokról, nem azért leskelődök.
Ha valaki a TV-ben lesi az általam rühellt valóvilágot, az is leskelődés, az mivel jobb?
5/7 anonim válasza:
Nem érzed gáznak? Végül is addig nem gond míg azt nem hiszed, hogy mindenki ilyen. Szembe szomszédom pont ilyen, illetve nem, rosszabb. Ő meg akarja magyarázni, hogy a másik lesi őt. Vagy inkább csak szeretné, hogy így legyen. Nála mondjuk tuti van valami probléma a gondolkodással.
6/7 anonim válasza:
5 Egy valamennyire is intelligens, epeszu ember eleve ugy megy ki az utcara vagy teszi otthon magat mindenfele fuggony es sotetites nelkul, hogy tisztaban van azzal, hogy ezaltal a leskelodok meg fogjak lesni.
7/7 anonim válasza:
Aki meg ezt nem kepes felfogni, ott is gondok vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!