Segítene valaki? Nagyon ijesztő! (többi lent)
Ma a barátnőmmel beszélgettünk és mondta h mikor felmegyek msn-re egyből írjak rá.Ezt meg is tettem és itt jött az amire nem is számítottam.Azt mondta h a "napljóbálól" idéz pár sort mert lehet h nem lessz több alkalmunk beszélni.Kicsit furcsáltam ezt a mondatát de mondtam h oké.
Itt az idézés:
"Teljessen antiszociális vagyok, bár ezt 1-2 ember nehezen viseli..
Teljessen biztos vagyok abban is, hogy depressziós vagyok már elég rég óta.Anyámék ezt leszarják s így egyre jobban mélypontra süllyedek..
Mindenki utál, aki pedig nem az is utálni fog, hiszen soha nem fogom magamhoz közelengedni és ezmiatt elszakad tőlem..
Szinte napi szinten vannak olyan gondolataim, hogy mi lenne ha megölném magam.Személyes véleményem szerint sokkal jobb lenne nélkülem a világ.
Hogy miért nem teszem meg?Egyszerű a válasz:Barátok miatt.Igaz azt írtam pár sorral feljebb, hogy nincsenek igaz barátaim, de azt nem állítottam, hogy nincsenek olyan emberek akiket barátként nem tudnék elfogadni.Sokszor gondolkozom azon is, hogy mi lenne ha ővelük személyessen is találkozhatnék.Mert velük csak csevegő programmal tudok kommunikálni sajnos.
Sokszor az embereknek eggyáltalán nem magam mutatom mert azt nem tudnák elfogadni s úgya mostaninál is kevesebb ember álna szóba velem.
Magamról nem tudok pozitívan gondolkozni.Bár már a világról sem nagyon."
És ezek után kb 5 perc múlva írta h mindjárt megöli magát annyira fel*aszták az agyát és kilépett.
Most mit tegyek?Nagyon aggódom érte :S
(ő most 18 éves)
Azon kívül, hogy oda mész hozzá, van más választásod?
Őszintén mondd meg, mit gondoltál, míg ezt a kérdésedet leírtad?
Már úton lehetnél hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!