Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vidéken miért ennyire elérhete...

Vidéken miért ennyire elérhetetlen egy pszichológus?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag lehetetlen találni egyet is, az a kevés, aki van, legalább 1-2 évre előre be van táblázva és egyszerűen nem elérhető a dolog. Pedig pl. nekem mindenki ezt mondja, javasolja, tanácsolja, és ha közlöm vele, hogy elérhetetlen, akkor meghazudtol, esetleg ráböffent valami sértést.

Egyszerűen nem fogják fel, hogy itt nem elérhető a dolog. Örülnék, ha az volna, de nem az. A főváros pedig innen túl messze van, kb. 2 óra utazás, és a költségek is legalább a másfélszeresére növekednek.

jan. 22. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért mert vidéken jóval kevesebb pszichológus van, Budapesten praktizál a legtöbb. Nyilván lenne rá kereslet, de a legtöbb szakembernek nem érdeke, hogy vidéken helyezkedjen el.
jan. 22. 20:54
 2/6 A kérdező kommentje:

És aki vidéken él problémával az "dögöljön meg", vagy hogy? A fővárosba felköltözés nem lehetséges, innentől kb. nem megoldható semmi, még pénzért sem. Az a gond, hogy nagyon benne van a pakliban, hogy ha minden így megy tovább, ahogy van, akkor egy este/reggel besöpröm az összegyűjtött gyógyszereimet. Nem bírom már ezt az életet, amit élek, akárhol kérdezem, kifejtem, mindenki benyögi, hogy menjek orvoshoz, de egyszerűen NINCS.

A TB pszichiáter pedig csak felír valami random vackot, ami úgysem ér semmit. Általában ezt is úgy kell kikönyörögni, mert a patikában természetesen nincs. Még el ismeri a doki (rendes amúgy), hogy ennyit tud a magyar egészségügy.

Tényleg logikusabb lenne az öngyilkosság, mert ebből kiút úgysincs?

jan. 22. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem mondod, hogy nem hallottál még online pszichológusról! Gyakorlatilag mindegyik vállal online-t. Öngyilkossági gondolatok esetén klinikai szakpszichológus az illetékes.
jan. 22. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
Ha ez megnyugtat, pesten is lehetetlen. Én november óta keresek aktívan
jan. 22. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:
4-es, a fb-on van pszichológuskereső csoport, szinte rádtukmálják magukat a pszichológusok. Jó, lehet, hogy nem a legjobbak, különben ők is tele lennének.
jan. 22. 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is próbálkoztam az öngyivel és milyen jól tettem hogy nem!!!

Sok szép dolog történt azóta, kis dolgok, de szépek!

jan. 22. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!