Vidéken miért ennyire elérhetetlen egy pszichológus?
Gyakorlatilag lehetetlen találni egyet is, az a kevés, aki van, legalább 1-2 évre előre be van táblázva és egyszerűen nem elérhető a dolog. Pedig pl. nekem mindenki ezt mondja, javasolja, tanácsolja, és ha közlöm vele, hogy elérhetetlen, akkor meghazudtol, esetleg ráböffent valami sértést.
Egyszerűen nem fogják fel, hogy itt nem elérhető a dolog. Örülnék, ha az volna, de nem az. A főváros pedig innen túl messze van, kb. 2 óra utazás, és a költségek is legalább a másfélszeresére növekednek.
És aki vidéken él problémával az "dögöljön meg", vagy hogy? A fővárosba felköltözés nem lehetséges, innentől kb. nem megoldható semmi, még pénzért sem. Az a gond, hogy nagyon benne van a pakliban, hogy ha minden így megy tovább, ahogy van, akkor egy este/reggel besöpröm az összegyűjtött gyógyszereimet. Nem bírom már ezt az életet, amit élek, akárhol kérdezem, kifejtem, mindenki benyögi, hogy menjek orvoshoz, de egyszerűen NINCS.
A TB pszichiáter pedig csak felír valami random vackot, ami úgysem ér semmit. Általában ezt is úgy kell kikönyörögni, mert a patikában természetesen nincs. Még el ismeri a doki (rendes amúgy), hogy ennyit tud a magyar egészségügy.
Tényleg logikusabb lenne az öngyilkosság, mert ebből kiút úgysincs?
Én is próbálkoztam az öngyivel és milyen jól tettem hogy nem!!!
Sok szép dolog történt azóta, kis dolgok, de szépek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!