Járnál olyan pszichológushoz, aki tegeződik a klienseivel?
Figyelt kérdés
jan. 21. 00:04
1/10 anonim válasza:
Miért is ne? A szakértelme számít. Nem a magázódástól lesz megbízható, illetve azt is elképzelhetőnek tartom, hogy van aki így sokkal szívesebben járna hozzá
2/10 anonim válasza:
Hahh, én még az ölébe is ülnék a pszichológusomnak...
4/10 anonim válasza:
Igen de a tegezés szerintem függ a korkülönbségtol is pl én jártam pszichológushoz tegeződtünk viszont max 10 év volt köztünk és fesztelenebb volt így a beszélgetés
5/10 anonim válasza:
Csak ha szexi és kívánatos férfi az illető.
6/10 anonim válasza:
Igen, de nehéz lenne megszokni. Az is lehet, hogy végül én kérném meg őt, hogy magázódjunk.
7/10 anonim válasza:
Semmilyen pszichológushoz nem járnék.
8/10 anonim válasza:
Utálom a magázódást, szóval még örülnék is, ha felajánlja, hogy tegeződjünk.
9/10 anonim válasza:
Én 26 vagyok, ő 40, mi 10p után tegeződésre váltottunk.
Szerintem ez sokban függ a problémától is, hogy mivel fordulsz hozzá.
10/10 anonim válasza:
Nem fugg a problemadtol es a korkulonbsegtol sem. Nem veletlen, hogy a legtobb magazodik, ez fontos a formalis keretek tartasahoz (nem a haveroddal beszelgetsz). Nem jarnek. Utalom pedig a magazodast, es eloszor csalodott voltam, de hamar megertettem miert is van igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!