Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszió ellen jó a kávé?

Depresszió ellen jó a kávé?

Figyelt kérdés

jan. 21. 09:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

#09:44

Akár tetszik neked akár nem, tudományos tény hogy boldogsaghormont szabadít fel az agyban.

jan. 22. 11:01
 12/14 anonim ***** válasza:

"Akár tetszik neked akár nem, tudományos tény hogy boldogsaghormont szabadít fel az agyban."

Ezt én is megfigyeltem magamon, csak hosszútávon, mértéktelenül fogyasztva nem tesz jót!

jan. 22. 23:45
 13/14 anonim válasza:
0%
Egyén válogatja. Ki kell próbálni. Itt van a témában egy érdekes cikk [link]
jan. 25. 10:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Én sok kávét megiszok, de ettől jobban még nem érzem magam a depressziómmal kapcsolatban. Ugyan úgy semmi életkedvem, már ott tartok semmi nem tud örömöt okozni, minden untat, csak sírok sokszor. Minden idegesít, pláne hogy dolgoznom kell menni. Utálok munkába járni, utálom hogy ott úgy kell tenni mintha minden rendben lenne, hú de nagy öröm hogy mehetek éjszakára dolgozni vagy nappal tök mindegy... A kollégák nem tudnak mit kezdeni, ha valaki nem tele vigyorral a száján van bent és minden fsza. Én nekem meg semmi kedvem szinészkedni. Már a macskagyökér tablettát eszem 2 pofára, de ez se használ. Tudom, hogy nem ezekben kell keresni a változást, de most lementem elég mélyre. Legalább már a munkahelyem ne utálnám, ha muszáj oda bemásznom mert kell a pénz, mert kötelesség, ááá...
márc. 11. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!