Szerintem nárcisztikus vagyok, csak most fedeztem fel, 24 évesen. Kitől kérjek segítséget?
Figyelt kérdés
A szüleim mindketten nárciszok, és így lettem én is felnevelve, és egyre jobban átlátom az eddigi egész életemet, és teljesen el vagyok keseredve.
Már értem hogy miért lettem nyomi, akit sosem szerettek a kortársai, és megértettem hogy miért tartok ott, ahol.
Borderline zavarra is hasonlít a viselkedésem, sőt talán arra jobban.
Mit tegyek? Ki tud segíteni?
jan. 18. 21:18
11/12 anonim válasza:
De most komolyan 10-es, ez egy komolyabb téma annál hogy pár tudatlan összevissza mindenkire rámondja (pl rád), és akkor már ne is létezzen, és így állj hozzá. Hagyd már őket figyelmen kívül hagy mondják. Figyelni arra érdemes amiben van logika.
12/12 anonim válasza:
Menj szakemberhez, ezt csak ő tudja biztosan megmondani. A gyanúd lehet, hogy jó, de laikusként ezeket nehéz pontosan azonosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!