Mi az a Skizoaffektív zavar? Van esetleg olyan személy aki saját tapasztalatból tud róla írni pár szót?
Kedves kérdező!
Nem akarlak párodról lebeszélni, de menekülnék, ráadásul gyerek örökölheti. Nálam hol szedte gyógyszereket, hol nem duhkitorései voltak kényszeres cselekvések a vége az lett H elhafytam, mert nekemtámadott. Csak kb ennyire veszélyes ez az állapot. hozzzátenném, kedves családja leszoktattra gyogyszerről, mert hát nincs is semmi baja a kisfiamnak, ez csak házastársi veszekedés, minden asszony hibája, asszony verve jó elv... titkoljunk el mindent falun elv... elmondanám többször volt orvos kórház stb .. utoljára fél évig nem dolgozott mire gyógyszert állítottak be. azóta viszonylag rendben van, én jól messze költöztem gyerekek nyugodtabbak, biroságon kértem H felügyelettel vigye őket... mert kotelező engednek őket...bíróság lesz . ta H rendőrségi ügy lett ...Egy kérdés hány évet vagy hajlandó áldozni gyereket beáldozni egy ilyen ember miatt . Nàlam kislánynál egyelőre tanulásba jött ki zavar ha Isten jó hozzám több genetika nem jön ki... Gondold át neked és a gyereknek mi jó!! én azt bánom nem előbb léptem le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!