Szerintetek hova tudnék fordulni ha mentális vagy lelki problemaim vannak ?
Tanulhatsz? Igen.
Fiatal vagy? Igen.
Van testi betegseged? Nincs.
Parod van? Igen.
Elotted a jovo? Igen.
Miert kuzdesz azert, hogy legyen egy elkepzelt betegseged?
Divat azert?
Fogd a parod, szerelmeskedjetek, menjetek el az allatkertbe, fozzetek valami finomat, nezzetek meg egy nektek valo filmet!
Miert kell a dramat csinalni, ha nincs?
Ettol remeled, hogy rad figyelnek majd?
1,
Azért mert valakinek van párja, és fiatal még nem érezheti rosszul magát?
Vagy például most itt felsorolhatnék több milliárdos vagyonnal rendelkező énekest, színészt stb akik végeztek magukkal, akkor ők is csak drámáztak biztosan, hiszen mi bajuk is lehetne ennyi pénzzel?
Kérdező neked pedig mindenképp javaslom, hogy fordulj szakszerű segítségért, keress fel egy pszichológust. Van több helyen kedvezményes díjszabással dolgozó szakember egyetemisták részére, illetve sok egyetemen ingyenes pszichológusi segítség is igénybe vehető, kérdezz utána!
Amiatt nem kell aggódni, hogy hülyének néznek majd, az a dolguk, hogy ítélkezés nélkül segítséget nyújtsanak.
A karriered sem kell félteni, ha bármi olyan kijönne, a pszichológust köti a titoktartás, az egészségügyi adataid pedig amúgy is bizalmas adatnak minősülnek, nem fogja látni az orvosodon kívül senki.
#1 Látszik, hogy nagyon bőven f#ngod nincs, hogy mit jelent szorongani, addig örülj neki amíg nem tudod. Te is lehetsz bármikor olyan helyzetbe, hogy nagyon rosszul érzed magad, ilyen az élet, kiszámítathatatlan!
Jelen állapotodban árad belőled a gonoszság, amit jó lenne megtudni, hogy miért.
Mindegy, azért én a legjobbakat kívánom neked az életedben, és remélem, ha te leszel szarul, nem azt fogják tanácsolni, hogy menj ki az Állatkertbe, illetve, hogy főzzél egyet!
Szia. Írásod alapján egy nagyon értékes és érzelmes ember vagy, ezáltal azt gondolom, hogy nagyon erős is vagy. Sajnos én is hasonló hajóban evezek, bár én teszek az egyetemre mert mozdonyvezető szeretnék lenni, csak nincs meg a betöltött életkorom.
Nagyon sajnálom ami veled történt. Nekem is vannak dühkezelési problémáim. Én arra jöttem rá, és ez rád is igaz, hogy mentálisan beteg vagyok, emiatt van ez. Te is egy olyan vágányon közlekedtél ami megviselt téged. Neked gyógyulásra van szükséged, hiszen megérdemled a boldogságot. Minden egyetemnek tudtommal van mentális egészséggel foglalkozó csoporttal, vedd igénybe, hidd el senki nem fog megbélyegezni emiatt, és full titkos, és rengetegen veszik igénybe. Szükséged van arra, hogy boldogulj, és az ehhez kapcsolódó mankót vedd kezedbe. Próbálj olyant csinálni ami boldogít, tudom ez sablon, de nekem például videók készítése az ami kikapcsol, ezáltal én szerzek egy kis motivációt hiszen jó visszajelzéseket kapok. De a legfontosabb hogy saját magadtól kapj egy pozitív visszajelzést.
Hidd el teljesen normális az, hogy érzel, hiszen sérültél, de gyógyulni kell, rengeteg lehetőséged van, és mentálisan instabil állapotban valóban nehéz egy-egy vizsgaidőszak. Én például jelenleg nagyon mélyen vagyok, hiszen nekem is silány a családi életem, és bukok, de rájöttem, hogy gyógyulni kell, dolgozni önmagamon. Ezen az úton vagyok, én nagyon ajánlom hogy lépj erre te is.
Ha szeretnél esetleg valakivel írni, nekem nyugodtan írhatsz én meghallgatták, bár egy 19 éves srác nem tud mindenben segíteni, de én lelkileg valamelyest tudlak támogatni. Ezért írom ezt, mert tudom milyen ez a helyzet, és egy-egy biztató szó, vagy csak az, hogy elmondhatod ami fáj, rengeteget segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!