Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi volt az általad legkeményeb...

Mi volt az általad legkeményebbnek vélt kábítószer / drog, amit kipróbáltál?

Figyelt kérdés

2024. jan. 10. 21:16
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
75%
Szóval így 2 évtizednyi drogozás után több alkalommal majdnem belehaltam a herbálba, volt egy methoxetamine túladagolásom, és új típusú szpídtől maradandó károsodásaim lettek. Az alkohol miatt is hajszál híján meghaltam párszor. Szóval nekem ezek voltak a legkeményebbek. Ezekhez a halálközeli élményekhez képest az intravénás heroin teljesen barátságos volt :)
2024. jan. 10. 21:53
 12/42 anonim ***** válasza:
46%
Hát engem nem igazán érdekel ki mit hisz. Volt egy kérdés írtam egy választ. Ennyi #9 :)
2024. jan. 10. 21:55
 13/42 anonim ***** válasza:
24%

De ez egy régebbi kérdésem volt. Kedves 9-es ;)

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

2024. jan. 10. 21:56
 14/42 anonim ***** válasza:
96%
23 éves vagyok, 20 évesen kipróbáltam a kokaint, a füvet, az amfetamint, metamemfetamint, nem igazán jártam bulizni, mert nem vonzott. Egyszerűen csak kiakartam próbálni, megtettem és ennyi, viszont határozottan ellenzem a drogfogyasztást, és szigorúan kerülöm az olyan embereket, akik drogoznak.
2024. jan. 10. 22:08
 15/42 anonim ***** válasza:
45%

"Normális válaszokat szeretnék kapni"

Ha szerinted a számítógépes játékok nem a drog kategóriába tartoznak, akkor nagyon tévedsz.

2024. jan. 10. 22:20
 16/42 anonim ***** válasza:
77%
Pedig nem abba tartozik. Szenvedélybetegség, de köze nincs a drogokhoz.
2024. jan. 10. 22:23
 17/42 anonim ***** válasza:
79%

Csak az nem lett definiálva mi az a "keménység"? Én úgy értelmeztem az ami halálközeli állapotokat okozott.

De persze más is lehet kemény a dinitrogén oxidtól kiindulva az 50x-es látnok zsálya kivonatig :D

2024. jan. 10. 22:27
 18/42 anonim ***** válasza:
27%

"köze nincs a drogokhoz"

Ezzel az erővel az alkoholnak sem...

Más definíció szerint viszont minden drog, amire az ember több időt, energiát, pénzt szán, mint amennyit kellene, aztán nem tud tőle szabadulni, vagyis aminek a rabjává válik: a munka is lehet drog, ha valaki abba menekül az élete elől, a vásárlás is, stb.

2024. jan. 10. 22:31
 19/42 A kérdező kommentje:

15-ös, a számítógépes játékszenvedély egy viselkedésfüggőség, semmi köze a droghoz / kábítószerekhez.

...

17-es, ezért írtam ki úgy, hogy “általad vélt legkeményebb”... vagyis igen, amit te saját tapasztalataid alapján a legrosszabb élményként éltél meg.

2024. jan. 10. 22:32
 20/42 A kérdező kommentje:

18-as, teljesen feleslegesen csavarod, inkább értelmezd a kérdést, ha már a gyűjtőfogalmakkal nem vagy tisztában.

“drog / kábítószer, amit kipróbáltál”

Egy internetes játék szerinted egy drog, amit kipróbálsz?

2024. jan. 10. 22:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!