Hogyan szedjem össze magam lelkileg?
Akkor valahogy máshogy kell stressz helyzetbe hozni magad. Azért mondom, hogy csak azok kaphatnak jogsit akiknél ezek a mozdulatok ösztönösek, tehát nem gondolkozik rajta az ember, hogy megtegye-e, ergo lehetetlen elfelejteni. Valószínűleg még gondolkozol egy-egy dolgon. Pedig a forgalomban vannak helyzetek ahol nincs idő gondolkozni.
Én pl az elején görcsösen figyeltem a táblákat és levettem a szemem az útról. Most meg egyszerre több helyre is tudok figyelni és csak akkor pillantok a táblákra, ha a perifériás látásomban jön valami pálcika az út szélén és akkor odanézek egy pillanatra :D De nem a kocsi elé szoktam figyelni, hanem bőven messzebbre előre. Lehet neked is segítene ez a technika valamit. A szabályok meg értelemszerűek, simán tanulható.
Egyébként van olyan dolog is, hogy valakinek nem való a vezetés. Hogyha téged egy sz**os kis vizsgabiztos jelenléte ennyire lestresszel, hogy hibázol akkor nem kell erőltetni, mert mondom, másnak se jó. Ezt pedig te döntöd el fejben, hogy mit szeretnél. Azért kár jogsit szerezni, mert a szülők, barátok, barátnők elvárják... Mert nehogy balesetezz a végén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!