Ez erősen skizofrénia-gyanús eset?
8 *Azért azt erősen kétlem hogy valaki ellen hirtelen a fél világ összeesküdött.
Ezt soha senki nem mondta-csak az az érdekes, hogy az adott kis körön kívül senki nem árt neki, sőt:)
Nem beszélve arról, hogy évek alatt, a cselekmények rakódnak a ládikában, míg nem csak egyszer annyira tele lesz a ládika, hogy kinyilik a teteje.
Jelen esetben is szerintem ez történt. Belekerült olyan, amit már nem bírt el a ládika.
És hát vannak páran akik nagyon nagyon szeretnék ha az adott ládika zárva maradjon.
7 *Én pedig ismertem olyat, aki gyerekkora óta ilyen lejárató pletykák generálásában lelte örömét és rendkívül "nagy gyakorlata" van benne, tehát egy közösségben*
Ilyet én is ismerek, a saját tág "családomból" akit éveken keresztül segítettem.
"#9 Én fordítva gondolkozom, a barátok/kollégák szerepében. Egyenesen idiótának nézném azt aki csak úgy a semmiből oda jönne hozzám hogy figyu az a kollégád/barátod
ezt meg azt csinált ez meg az van vele."
És ha számos rosszindulatú illetővel dolgoznál együtt, akik pl. gyerekkorod óta ismernek (mert kis közösségben éltek) és hisznek az illetőnek?
Az az ember akinél az igazság van az sosem törődik azzal, hogy hisznek-e neki vagy sem. Mert tudja, hogy az idő neki dolgozik, és amikor elérkezik a rendelt idő minden napvilágra jön. És mindig megmutatkozik, hogy ki Igaz és ki a hamis.
Én ezt szeretem az időben és életem során megtanultam ezt a leckét,ahogy a szűk környezetem is, alkalmazom, és mindig tökéletes. Ahogy a végeredménye is.
Mint ahogy egy sérült gyermeket debilnek próbált valaki beállítani és minden nehézsége ellenére Magyarország második legjobbja Sakkban, és Bp első helyezettje.
Akkor ki is a debil, a hazug és a rágalmazó?:D
*Bp első helyezettje kamaszként
Igy pontos.
"És mindig megmutatkozik, hogy ki Igaz és ki a hamis."
A népmesében maximum. Lehet hogy olykor igen, dehogy "mindig" az kizárt.
Hallottam én már olyat, hogy egy pletykaterjesztő szemétségeire 30-40 év múlva jöttek csak rá, vagy éppen soha...
*Hallottam én már olyat, hogy egy pletykaterjesztő szemétségeire 30-40 év múlva jöttek csak rá, vagy éppen soha..*
Te ebbe bízol. Tévesen.Tedd hozzá.
"Te ebbe bízol. Tévesen.Tedd hozzá."
Tapasztaltam, nem "bízom benne", elég érdekes megfogalmazás.
Nem "bízom benne", én is szeretném ha ez másképp lenne, de az élet és a tapasztalataim mást mondanak, sajnos.
Te sem tudod bizonyítani, hogy "az igazság mindig napvilágra kerül", vagy ha ki is derül, adott esetben az illetőn az már nem sokat segít, mert akkorra már mindegy. :(
Példa:
"Mint ahogy egy sérült gyermeket debilnek próbált valaki beállítani és minden nehézsége ellenére Magyarország második legjobbja Sakkban, és Bp első helyezettje."
Én meg olyannal találkoztam, akit - egy pályára alkalmatlan, rosszindulatú óvónő véleménye alapján enyhe értelmi fogyatékosnak minősítettek és kisegítőben járhatta végig az általánost, továbbtanulni pedig kisegítős bizonyítvány miatt nem tudott soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!