Ez erősen skizofrénia-gyanús eset?
2 Nem tudod skizofreniának beálltani azt, amit más emberek is látnak, tapasztalnak, és végig élnek az illető mellett. Főleg több személy esetében.
Ostoba ember az aki ezt hiszi, hogy egy személyről a hátterében lejárató kampányt próbál folytatni, azért, hogy ha az a személy kinyitja a száját ne higyjen senki.
3+ *Ostoba ember az aki ezt hiszi, hogy egy személyről a hátterében lejárató kampányt próbál folytatni, azért, hogy ha az a személy kinyitja a száját ne higyjen senki.
Ezt a technikát egyébként kiképzés keretében a Rendvédelmi szerveknél oktatják, és áldozat elhallgattatásnak hívják.
Ennyit az előadásodról.
Egyáltalán nem.
Lehet olyan közösség is - bár nem gyakori - ahol a kollégák és a baráti kör ismerik egymást és így az illető ellen hangolás ténylegesen megtörténhetett, valamint a manapság mindenki életében szerepet játszó közösségi média is felhasználható ilyenre.
"Ostoba ember az aki ezt hiszi, hogy egy személyről a hátterében lejárató kampányt próbál folytatni, azért, hogy ha az a személy kinyitja a száját ne higyjen senki."
Én pedig ismertem olyat, aki gyerekkora óta ilyen lejárató pletykák generálásában lelte örömét és rendkívül "nagy gyakorlata" van benne, tehát egy közösségben, ahol szegről-végről mindenki "ismerni véli a másikat", elég jól tudja az aljas technikáját használni.
"Persze lehet,hogy igaza van"
Azért azt erősen kétlem hogy valaki ellen hirtelen a fél világ összeesküdött.
Munkahely és baráti társaság közel sem "a fél világ".
Mivel én egész életemben - akaratom ellenére - szűk közösségben éltem, át tudom érezni a helyzetét és maximálisan elképzelhetőnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!