Ugy érzem nincs értelme tovább. Van ennél rosszabb ?
Figyelt kérdés
Bipoláris zavar és szociális fóbia. Már évek óta ez van. Állando depresszio és emberek közt se tudok lenni. Amikor depresszios vagyok akkor egyáltalán nem tudok emberek közt lenne,de ha véletlen kicsit jobban vagyok akkor meg a szociális fóbia miatt. Szorongok,zavarba vagyok emberek közt nagyon. Érzékeny vagyok minden kis kritikára. Magányos vagyok. Nincs senkim. Ismerkedni nem tudok. Most az ünnepekbe is amig más boldogan ünnepelt meg bulizott én meg itthon feküdtem a depressziotol. Alig vártam már hogy teljenek el az ünnepek. Elegem van ebből az életből. Évek óta boldogtalan vagyok. Nem látok kiutat. Csak a halált,de nem merem megtenni meg nem is tudom hogyan csináljam. Van ebből kiut ? Kérem csak azok írjanak akik hasonloan vannak. Ezek gyógyíthatatlan betegségek. Főleg a bipoláris,de a szoc fóbia is szerintem.jan. 1. 14:50
1/2 anonim válasza:
Terapeutával nem haladtok? Gondolkodtál rajta, hogy váltasz olyanra, akivel jobb a "kémia"?
2/2 A kérdező kommentje:
Nem járok terapeutához. Úgy érzem rajtam már az se segítene. Tudom meg kéne probálnom de nincs rá pénzem se.
jan. 2. 05:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!