Borderline-ként mi volt a legimpulzívabb cselekedeted?
Azért érdekel a kérdés, mert egyrészt én is borderline vagyok, másrészt ezek lehetnek "viccesek", tanulságosak, érdekes sztorik.
Én magam egyáltalán nem vagyok impulzív, de azt pl. megfigyeltem, hogy ha pl. a munkahelyen nem érzem jól magam, akkor azt már az első héten érzem. Eddig háromból kétszer próbáltam kihúzni, és maradtam pár hónapot, és csak akkor mondtam fel (illetve egyszer próbaidő alatt kirúgtak), de a legutóbbi alkalomnál egy hét után felmondtam. Ott is aludtam rá pár napot, de úgy érzem, hogy én már pár nap után eldöntöttem, hogy ez nem lesz jó nekem, és hiába vártam a döntéssel, az eldöntött érzéseimen nem akartam változtatni. Nem tudom, ez impulzív-e, meg én utólag mindegyik esetnél úgy gondolom, hogy jól döntöttem.
Akárhogy is, várom a válaszokat!
Az szerintem nem gáz, ha lelépsz valahonnan, ahol nem érzed jól magad, feleslegesen húznád az időt. Feltéve persze, hogy anyagilag megengedheted magadnak.
(A legimpulzívabb dolgaimról inkább nem írnék, mert pusztítóak voltak, nem a felmondás nagyságrendje.)
Extrém szexuális élet.
Teljesen szükségtelen dolgok hirtelen megvásárlása, mert arra épp "szükségem" van. Pl nomád túrafelszerelés, holott egyáltalán nem vagyok hegymászó típus, azóta se használtam.
Hát így visszagondolva az talán kissé meredek volt, ahogy elköltöztem otthonról. Szüleimmel összevesztem, de úgy hogy megmondtam én látni sem akarom őket többet. Összeszedtem a cuccaimat egy hátizsákba meg egy sporttáskába és kimentem az utcára éjszakázni, mert nem volt hova. Épp előtte mondtam fel a munkahelyemen, szóval épp az sem volt, de megtakarításom volt bőven. Szóval utcáról jártam a batyummal netkávézóba állást és lakhatást keresni. : ) Amúgy pár nap megoldottam mindent. Ezeket az embereket pedig tényleg azóta sem láttam (lassan 6 éve).
Azóta az impulzivitásom inkább a felelőtlen költekezésben jelentkezik.
Nem tudom hogy a borderline miatt volt e de a gimiben elég vad dolgaim voltak és nem féltem hogy kirúgnak, valamint nagyon hiúnak neveltek és nagyon szükségem van a férfiak csodálatára
Volt többször is hogy csak azért mentem le forgalmas helyekre hogy minél több férfi megbámuljon, odajöjjön és ettől pörögtem be
Persze semmit nem akarok tőlük, pont hogy azt akarom hogy Meglássanak és aztán ne kaphassanak meg semmiképp.
Vannak durva dolgok, azokat még ilyen oldalon se merem leírni. Másrészt nem is tudnék annyira a részletekbe menni, mivel nem emlékszem rájuk olyan jól már - pedig nem olyan sok éve történtek ezek.
Nekem a BPD tünetek 18-19 éves korom óta erősödnek. Mostanában voltak stresszesebb heteim, olyankor szoktam szétcsúszni és nemcsak ingerült vagy fszfej lenni.
22,N
Túlzabálás nap mint nap, foleg cukorból, gyümölcsbol, Müsli szeletekbol, finomabb csokikbol.
Ez úgy—ahogy még nem árt annyira, mint egy komolyabb összetuzés, egy komolyabb családi kasszakiürités, emiatt megunhatatlanul csinálom.
Leirom a bezabalas sorrendjét:
1.hagyományos Reggeli/Ebéd
2.repeta a levesbol
3. 5 perc szünet
4.kb 30— 70g Milka
5.kekszek, mazsola, magok
6.rendszerint 1—2 alma fogmosóként
7. murok, édesburgonya méghatásosabb fogmosóként
8. Majdnem mindent helyrehozó fogmosás.
9. ra tiz perce mikrós Popcorn evés
10.Utána sok sok viz ivas; gyötrelem az "éhezés" miatt
11. Tojás, sajt, egészséges dolgokkal zárás
Mindez joval tullepi a szukseges kaloriabevitelt
Sokszor nem tudok leallni a csokizabálással, a érzem, hogy jóllaktam, de olyan flowja volt!
esténként hosszu setakat muszaj tennem, hogy a sok szénhidrát eltunjon a testbol(60kg férfi)
(Nyilvan ez a lista csak a rekordom)
*Ja és konyhába percenként bejárkálás, hogy neme spawnolt oda valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!