2/9 anonim válasza:
Masokra is, mivel elviselhetetlenul tudnak viselkedni.
3/9 anonim válasza:
Nem, szerintem aranyosak, én jól éreztem magam mellettük. Természetesen barátként, csak néha találkozva.
4/9 anonim válasza:
Nagyon aranyos a spontan epizodos hangulatzavar es szelsoseges ingerlekenyseg vagy az alkalomtol fuggetlenul kinosan jo kedvuk.
5/9 anonim válasza:
Pszichés problémákat biztos tudnak okozni másoknak is, talán nem is keveset.
7/9 anonim válasza:
Szerintem betegtől függ, és még attól, hogy szed-e gyógyszert, és eljár-e pszichoterápiára. Akinek nincs betegségtudata, az el fogja hagyni ezeket, és tiltakozni fog ellene - ekkor súlyosabb tünetekkel (pl. ha egy jelentéktelen dolog miatt neheztelnek valakire, akkor kifejezetten agresszívvá válnak, vagy egyenesen öngyilkossági gondolataik, szándékaik vannak a legapróbb bosszúságok miatt) kombinálva az érintettek igen veszélyesek is lehetnek.
8/9 anonim válasza:
Borderline vagyok, a légynek se tudnék ártani. Sőt igazából rettegek ha valakinek esetleg fájdalmat okozok, mindegy milyen módon.
9/9 anonim válasza:
Valószínű nekem is ez a problémám, mármint a borderline, de en másnak soha nem ártanék, olyan volt ,hogy bele vágtam a falba ,nem is egyszer, szóval elég gáz az biztos! De senkinek nem ártanék, söt túl érzékeny vagyok másokra nézve, hogy ne bántsak meg senkit, inkább én szenvedek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!