Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináltok amikor magányosa...

Mit csináltok amikor magányosak vagytok?

Figyelt kérdés
Normális,ép elméjű felnőtt nő vagyok, de egyszerűen úgy érzem, hogy az összeomlás szélén állok. A legkisebb dolgon is kiakadok, és már gyakorlatilag nem alszom. Nem tudok szabadulni az érzéstől, hogy nem illek sehova, nem érdeklek senkit, úgy érzem, hogy mindenkinek addig vagyok fontos, amíg én segítek. Magányos vagyok, pedig mindig vannak körülöttem emberek. Család is. Egyedül vagyok, mégsem akarok sosem emberek közé menni, és egyszerűen nem akarom ezt érezni, de nem tudok szabadulni tőle. Teljesen ki vagyok...

2023. dec. 26. 21:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%
Áthívom a szomszédot
2023. dec. 27. 21:42
 12/17 anonim ***** válasza:
87%

Kb én is írhattam volna. Azért egy kicsit most még a rövid nappalok is rájátszanak, de ezután már hosszabbodik a világosság :)

Nekem segít túlélni, ha elmegyek sétálni a természetbe, vagy időnként egy leizzasztó testmozgás.

A háziállatomtól sok szeretetet kapok, persze ő nem ember...

Szeretnék hinni az emberekben, és a jó emberekről való emlékeimet felidézni. (De miért ez tűnik sokkal kevesebbnek?)

2023. dec. 27. 22:17
 13/17 anonim ***** válasza:
48%
Rejszolok.
2023. dec. 27. 23:26
 14/17 anonim ***** válasza:
46%
Alkoholozok
2023. dec. 29. 08:40
 15/17 anonim válasza:
86%

40 éves ffi. Vannak szüleim. Viszont magányos vagyok. Évtizedek óta, csak rosszabb és rosszabb.. Néha akadnak kicsit jobb napok, nem mondom, de a tuti receptre én sem jöttem rá.. Ha senki nem tud szeretni igazán, az kurw@ szär tud lenni.. Főleg ha mellette még ezer bajod van.. Persze attól még kevésbé leszel szerethető.. Pl. én dagadt vagyok. Sokat fogytam az utóbbi időben, de még mindig az vagyok. Azt hittem jobb kedvem lesz. Hát elfogyott, amikor egy jó álláslehetőséget elvettek tőlem. Az utolsó reményem volt... Már az is elszállt.. Az egyetlen un. közösségi látogatásom a heti plazmaaadás. Ennyi...

Hja..tényleg, ott megismerkedtem egy lánnyal. Aranyos volt. Tetszett. Kiderült hogy házas. Ez a tipikus én szituáció.. No persze, ha egyedülálló lett volna, szóba sem állt volna velem. Az tuti.

Bocsánat, hogy ilyen bőlére eresztettem.. Mindenhová odaírogatok.. Mintha ez segítene..

2023. dec. 30. 13:02
 16/17 anonim ***** válasza:
48%

Irhatnám a sablonokat hogy csak magadon tudsz segíteni,ismerkedj találj hobbit

Az első még ér is valamit

Van hobbim van rengeteg ismerős/barát de neked/talán nekem is/ olyan valaki kell akinek mindent el tudsz mondani

Azt mondjuk nem írtad H mióta tart ez

Lehet H csak az ünnepek miatt érzed így

Ha gondolod írhatsz privátban is nem társ keresés miatt csak tudom H jó néha kibeszélni mindent olyannak aki megérti és nem itélkezik

2023. dec. 30. 14:52
 17/17 anonim ***** válasza:
(15: Nem volt rajta jegygyűrű? Gondolom nem, mert feltűnt volna. vajon miért nem hordanak egyesek?)
2024. jan. 4. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!