Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináltok amikor magányosa...

Mit csináltok amikor magányosak vagytok?

Figyelt kérdés
Normális,ép elméjű felnőtt nő vagyok, de egyszerűen úgy érzem, hogy az összeomlás szélén állok. A legkisebb dolgon is kiakadok, és már gyakorlatilag nem alszom. Nem tudok szabadulni az érzéstől, hogy nem illek sehova, nem érdeklek senkit, úgy érzem, hogy mindenkinek addig vagyok fontos, amíg én segítek. Magányos vagyok, pedig mindig vannak körülöttem emberek. Család is. Egyedül vagyok, mégsem akarok sosem emberek közé menni, és egyszerűen nem akarom ezt érezni, de nem tudok szabadulni tőle. Teljesen ki vagyok...

2023. dec. 26. 21:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
53%
Iszogatok amitől még jobban depresszis leszek 😅
2023. dec. 26. 21:17
 2/17 anonim ***** válasza:
59%
Egyedul lakom, ha munka utan nincs semmi edzes vagy valami akkor neha en is maganyosnak erzem magam. Ilyenkor felhivom telefonon anyukamat vagy apukamat es dumcsizunk 20-30 percet. Az mindig jolesik
2023. dec. 26. 21:19
 3/17 anonim ***** válasza:
47%
Felhívom egy barátom. Mindig másikat
2023. dec. 26. 21:22
 4/17 anonim ***** válasza:
42%
Szenvedek
2023. dec. 26. 21:25
 5/17 anonim ***** válasza:
65%

Ha hirtelen túl sötéten látod a dolgokat, az lehet depresszió. Szedj D-vitamint mindenképp!

A kérdésre válaszolva én megszoktam ezt az életformát, munka, bolt, netezés, futás, kb ennyit csinálok.

2023. dec. 26. 21:26
 6/17 anonim ***** válasza:
50%

Ez sajna depi. Voltam hasonló állapotban, magamtól talpra álltam de lehet, hogy meg kéne próbálkoznod orvosi segítséget kérni.

(antidepresszánst viszont ne vegyél be soha)

2023. dec. 26. 21:48
 7/17 A kérdező kommentje:

#1-es, nekem az nem opció, mert hamar alkoholista lennék...

#2-Helyes! Addig tedd amíg lehet. Nekem már nincs Anyukám, Apukám pedig stroke után van éppen.

Barátok... Hát inkább hagyjuk.

Én is azt hittem, hogy magamtól sikerül, sikerült is ideig-óráig, de nem tudok kilábalni. Egyébként voltam orvosnál(kellett is, mellrákom volt). De nem volt hatékony, csak a gyógyszert erőltették.

Nem tudom mit kellene, gondoltam megkérdezem itt. Mert amúgy tudom vêgülis, hogy segítség kell, de valahogy mégsem kell. Ennek van értelme?

2023. dec. 27. 00:23
 8/17 anonim ***** válasza:
44%

Alapvetően én is szenvedek.

Kiégtem már sok téren. Tudom mit jelent, ezért írom.

Emberekkel oldalakról beszélni meg ma már mégjobban halott ügy. Legtöbben sötétek, hülyék, és még valamilyen deviancia is átitatja őket. Mondom ezt szintén némi szakmaisággal, meg a 2000 évek vége óta chatelek. Láttam ennek a kultúrájának is a végét.

Ma már tiktokra tátogás van, reels videók nyomogatása, meg max fél perces vidik. A többség annyit fog fel.

2023. dec. 27. 00:50
 9/17 anonim ***** válasza:
16%

Istenhez kell fordulni más megoldás nincs .

Utána kell nézni nem rontás van a dolgok mogott mert a fekete magia nagyon eros , ami igazábol a sátán ereje , démonok által kinozzák az embereket vagy meg is olik mert halálos fekete mágia is van, az átkokkal , rontásokkal démonokat kuldenek else lehet képzelni mit muvelnek azt hiszed racionálisan nem kedvelnek de kozben a démonok miatt futnak toled akár egy leprásrol csak Isten szabadithat meg .

2023. dec. 27. 10:31
 10/17 anonim ***** válasza:
72%

Egyedül voltam karácsonykor egyedül leszek szilveszterkor is. Nah bumm. Megy tovább az élet. Néha sírtam néha jól elvoltam új sorit találtam új pasikkal beszéltem telón. De ennyi. Nem is igénylem már annyira az emberek társaságát. Van kutyám ő mindenért kárpótol. A nyugalom amit érzek többet ér mint egy X ar

kapcsolat amit látok mások hogy erőltetik magukra a kényszer házasságot kényszer gyerekkel. Grincsnek lenni jó :D

2023. dec. 27. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!