Xanax abbahagyása 2hónap használat után?
Mar elavult ez az oldal,de aggodom,ezert megkerdem itt is,hatha.
2honapja szedek xanaxot ugy nagyjabol naponta , par napot hagytam ki, max 10et osszvissz,de nem egymas utan
Szedtem 0,5ot 0,25ot , 1mgt, utobbi hetben 2mgt, neha hetvegente de nagyon ritkan max 2x volt olyan hogy 4mgt,alkohollal
Orvos segitseget nem tudom kerni,nemtudok diazepamot se beszerezni,eleg xanaxot sem
9mgm van osszesen,ebbol szeretnem oldani a leszokast
A tervem 1mg 3 napig, 0,75mg 3napig,0,5 3napig, 0,25 3napig.
Ez a legjobb amit tudok tenni,
Nem igazan felek a visszatero szorongastol,izomgorcsok, en csak arra szeretnek megnyugvast tudni,hogy nem fogok elvonasi rohamot kapni,tudjatok seizure nem tudom a magyar megfelelojet,mert az halalos,meghalni nem szeretnek.
Kerlek nem kerek itelkezest,csak egy velemenyt,hogy ilyen modon biztonsagos e a leszokas.
Koszonom!! :)
Elsohoz annyi lenne a kerdesem, hogy van e ennek a rohamnak valamilyen előjele amibol tudni fogom hogy bekovetkezik?
Az alkohol plusz gyogyszer kombinacio hat nem vagyok ra buszke,nehez a javulas,de legalabb mar nem vagyok metamfetamin fuggo
Jézus tud neked segíteni!csak kérnikell
Jézus a betegeket meg gyógyítja,a figjokat megszabadítja csak segítségül kell hívni!!
7-nek és 8-nak: Jézus úgy fog segíteni, h lehetőséget fog adni, hogy időben eljuss egy megfelelő orvoshoz!
És erre kérheted is Őt, hogy mielőb adja ezt a lehetòséget!
Ezt nagyon komolyan mondom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!