Magán pszichológusra nagyon gáz ráírni, ha úgy érzed a legmélyén vagy és a következő találkozóig nem bírod ki? Egy nehéz beszélgetés után itthon teljes a lesüllyedés a démonokkal
Köszönöm a válaszaitokat, minden mondat segít, ha aktuális , ha nem. Nem írtam rá, mostmár nem is fogok. Kiírtam magamból, amit neki mondtam volna, talán picit jobb lett.
Elég rossz ez az érzés ez a vele szembeni bizonytalanság, hogy én vagyok a legbénább kliense. Emiatt teljesen zavarba is jövök,és még ügyetlenebbül beszélek. Bár nézzem a jó oldalát, beszélek..egyre többet.
22.
Jól van szívem, akkor írd csak ki magadból máskor is ami gyötör!
Ha tudtok angolul, ez vagyok én. ezen nem tudok túl lenni. mondhatja itt a pszichológus, hogy gyerekkori traumák stb. Van jó sok, mint ahogy derül rá fény. Lás csodát szembesítve vagyok, hogy nem normális, ha bottal ver az anyád apád...nyilván én nem verem az én gyerekeim, de az életem része, hogy engem lehet. Ezt nem lehet semmissé tenni. Játhatok én sztem örök életre is. Hinni akarok én ebben a pszichológus csodában, de hogy a gyakorlatban menni fog e valaha...
Sometimes I feel so alone, even when I'm surrounded by people. I feel so empty, even when some people try to make me happy. I'm so sick of this feeling. I feel so incomplete, and a part of me feels so broken. My mind couldn't stop thinking too much. There is a monster inside my head that tells me I'm worthless, I'm miserable, and I'm completely lost in the dark.
I feel like I am slowly losing myself. And I'm silently tearing apart for the fact that I couldn't even help myself. This life feels like a nightmare to me. I wish I would wake up feeling something again. One day, I wish all the negative feelings I have would just be gone so that I could live a normal life.
Akkor dögölj meg szenvedve!
Ahogy tettszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!