Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha egy pszichológus azt...

Ha egy pszichológus azt mondja egy alkalommal, hogy maga egy sérült ember, azt mire érti?

Figyelt kérdés

Ott teljesen lefagytam. Csináltatott egy tesztet is. De nem mondta meg mi az eredmény. Felhívtam, hogy mondja el milyen lett az eredmény, azt mondta, hogy elmondta.

Kérte, hogy kóvetkezö alkalomra írjam le neki a gyerekkoromat. De azt viszint nem szeretném, mert elég cikis dologokat megcsináltam és sajnos a felnőttkori szexuális életemre is kihat.

2023. dec. 9. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Arra, hogy terápiara van szükséged.
2023. dec. 9. 19:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Epp erre mondta.

Tortenhetett vmi gyerekkorban, ami miatt serultel. Ha nem bizol benne, akkor nincs ertelme folytatni.

Az o feladata az lenne, h ezeket a seruleseket feloldja, ezzel peldaul megoldodjanak a mostani (szexualis) eletedre is kihato problemak.

Titoktartasa van, nem fog rajtad nevetni, valoszinuleg hallott mar cifrabbat is. Mindenki csinal hulyesegeket, meg ugy is, h biztos azt hiszed, h a tied a legszegyenletesebb.

Ha ugy erzed, h nem tudsz oszinten megnyilni, akkor folosleges folytatni. Sztem.

2023. dec. 9. 19:20
 3/8 A kérdező kommentje:
És az eredményt miért nem mondta el? Egy pszichológus 3 találkozás és a teszt kitöltése után , ha olyan nagy gond van ki tudja szűrni? Vannak fura dolgaim és szégyenlek is sok dolgot, ezért kérdezem. Köszi!
2023. dec. 9. 19:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, látod, hogy ráhibázott🤷🏼‍♀️
2023. dec. 9. 19:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Milyen eredményt szeretnél pontosan? Ezek a tesztek nem úgy néznek ki, hogy ha elersz 70 pontot bolond vagy, ha csak 50-et, akkor közepesen bolond:D

Azzal, hogy sérült ember vagy arra utalt, hogy terápiára van szükséged, építened kell magad. Sokan a gyerekkori sérüléseik miatt sérültek felnőttkorban is. Mindenki csinált egyébként cikis dolgokat, szerintem a pszichológusod hallott már cifrábbakat is. De ha ennyire nem tudsz benne bízni, akkor lehet, hogy másik szakembert kéne keresned.

2023. dec. 9. 19:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Úgy érzrm a szexuális gátlásaim miatt egy normális kapcdolatra nem tudok szert tenni. Nem vagyok aszexuális, mert van rá igényem, csak valamiért leblokkolok. Olyan pánikrohamszerű érzés kap el.
2023. dec. 9. 19:44
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Ne aggódj a pszichológus is sérült! Sőt! Simán sérültebb mint te. Nem kell mindent elhinni amit mondanak. Nagy mókamikik ám.
febr. 20. 00:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
#7 Te most komolyan végigmentél több (akár régebbi) olyan kérdésen, ahol szerepel a pszichológus kulcsszó, csak azért, hogy szidd a pszichológusokat? :D
febr. 20. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!