Ha egy pszichológus azt mondja egy alkalommal, hogy maga egy sérült ember, azt mire érti?
Ott teljesen lefagytam. Csináltatott egy tesztet is. De nem mondta meg mi az eredmény. Felhívtam, hogy mondja el milyen lett az eredmény, azt mondta, hogy elmondta.
Kérte, hogy kóvetkezö alkalomra írjam le neki a gyerekkoromat. De azt viszint nem szeretném, mert elég cikis dologokat megcsináltam és sajnos a felnőttkori szexuális életemre is kihat.
Epp erre mondta.
Tortenhetett vmi gyerekkorban, ami miatt serultel. Ha nem bizol benne, akkor nincs ertelme folytatni.
Az o feladata az lenne, h ezeket a seruleseket feloldja, ezzel peldaul megoldodjanak a mostani (szexualis) eletedre is kihato problemak.
Titoktartasa van, nem fog rajtad nevetni, valoszinuleg hallott mar cifrabbat is. Mindenki csinal hulyesegeket, meg ugy is, h biztos azt hiszed, h a tied a legszegyenletesebb.
Ha ugy erzed, h nem tudsz oszinten megnyilni, akkor folosleges folytatni. Sztem.
Milyen eredményt szeretnél pontosan? Ezek a tesztek nem úgy néznek ki, hogy ha elersz 70 pontot bolond vagy, ha csak 50-et, akkor közepesen bolond:D
Azzal, hogy sérült ember vagy arra utalt, hogy terápiára van szükséged, építened kell magad. Sokan a gyerekkori sérüléseik miatt sérültek felnőttkorban is. Mindenki csinált egyébként cikis dolgokat, szerintem a pszichológusod hallott már cifrábbakat is. De ha ennyire nem tudsz benne bízni, akkor lehet, hogy másik szakembert kéne keresned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!