Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kipróbáljam a kokaint?

Kipróbáljam a kokaint?

Figyelt kérdés

Pár éve új IT-s munkahelyre kerültem, ahol nem igazán fogadtak be éveken át. Majd elhintettem hogy én is szoktam kokózni, hogy befogadjanak. Sajnos minden céges bulinál előjön a kérdés, de eddig megúsztam: “most fáradt vagyok, mennem kell stb. “

Idén is lesz karácsonyi céges buli, és “számítanak rám”.

Lehet hogy most már belemegyek mert unom a tukmálást. Füvet egyébként szoktam kb évi kétszer szívni, de mást még nem próbáltam.

Lehet-e a kokó után látszólag normálisnak maradni kollégák, főnökség előtt? Mennyire lesz őszinteségi rohama az embernek kollégák előtt? :)

A buli után másnap nehéz munkanapom lesz, kipihent lehetek-e kokó használat után? Van-e másnaposság?

2023. dec. 8. 03:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
54%
#20 Dehogy erős, csak az alkohol legális, lehet kapni bárhol, ezért sok marha még védi is. Ha valakinek a kezébe adnak egy 1 literes absolut vodkát, és nem tud vele bánni, halálos eszközt adnak neki. Csak ezt nem fogjátok fel a beszűkült világnézetetek miatt. Csak a "drogos, drogos, drogos" újítsatok be valamivel, ez már unalmas.
2023. dec. 8. 23:06
 22/27 anonim ***** válasza:

Az alkohol egy keménydrog. Ha ezzel nem vagy tisztába az elég szomorú.

Az alkoholt túl lehet adagolni (alkoholmérgezés), a függőségi faktora pedig übereli a keménydrogokat! A mértékletesség pedig szinte mindenre igaz, vele együtt a kokainra is azt is lehet mértékkel. A kartellekről meg felsőbb bizniszekről te semmit nem tudsz. Hatóság meg f4szság miben hisztek ti marhák... Szerinted a Magyar rendőrség mit kezd a nemzetközi drogkereskedelemmel? Ha feldobsz egy drogfogyasztót csak őt szivatod meg, meg saját magadat. Szégyent csinálsz magadból, és ha kiderül hogy te voltál és olyan emberekről van szó lehet el is tüntetnek a családoddal együtt. Semmit nem tudsz ezekről a dolgokról, mást meg arra biztatni hogy a lehető legmélyebbre süllyedjen emberileg a cselekedeteivel nettő csicskaság. A drogos szóval dobálózás pedig csak azoknak jut eszébe akik a szellemi fölénnyel soha nem tudnak büszkélkedni. Ez nem ütőkártya, magadat minősíted azzal hogy ennyit tudsz mondani egy másik emberre. Egyébként a drogos önmagában semmit nem jelent. Vannak rekreációs használók, kicsit rendszeresebb partydrog fogyasztók, használók, rendszeres használók, problémás használók, kőkemény függők. A csík kokain meg a kőkemény drogfüggő közt pedig hatalmas különbség van.

A keménydrogok fogyasztására én sem biztatok senkit, meg másra sem. De embereileg ne süllyedjünk már le mindennek az alljára. Senkinek semmi köze hozzá, hogy a másik mit fogyaszt vagy árul.

2023. dec. 9. 00:14
 23/27 anonim ***** válasza:
38%
NEEEE! próbáld ki, nem tudod hogy mit válthat ki belőled, főleg ha még alkoholt is iszol hozzá! Lehet hogy nem tolerálja a szervezeted és valami nagyobb baj lesz vagy nagyobb bajt csinálsz!
2023. dec. 9. 01:29
 24/27 anonim ***** válasza:
Azért durva, hogy ennyire véditek a drogosokat. Szánalmas lett ez az ország. Ezt el kellene ítélni teljesen mérétékben és ellenezni, nem a lovat adni még alá. Nagyon gáz.
2023. dec. 9. 12:40
 25/27 anonim ***** válasza:
#24 Te vagy gáz pajtásom, nem kicsit, mi írtunk ellenérveket, veled ellentétben, aki csak drogosozik. Írt neked pár érvet, egy drogfogyasztó is, és egy olyan aki sosem fogyasztott. Te meg valami mitugrász vagy, aki úgy kritizálja az országot, hogy így éli ki magát. Fogadjunk a szegényeken már nem segítesz. Ha meg igen, akkor előre is elnézést, de nagyon szánalmas amit itt ugrálsz, ha mindenki a maga dolgával foglalkozna amíg nem történik (MÁS ELLEN!) bűncselekmény, akkor sokkal jobb lenne az ország valóban.
2023. dec. 9. 12:49
 26/27 anonim ***** válasza:

22-es vagyok.

25-nek tokeletesen igaza van.

En pontosan tudom mirol van szo, meg azt is hogy a drogfogyasztasom ellenere is sokkal tobb vagyok mint te.

Nekem a lekiismeretem tiszta. Tisztességes vagyok mindenkivel. Ellenérveket is hoztam fel hogy miért ne, de attól még nem kell a fogyasztók felett úgy ítélkezni, hogy te sokkal nagyobb szégyen vagy. A drogosozók sokkal beszűkültebb primitív emberek mint a fogyasztók nagyrésze.

2023. dec. 9. 12:54
 27/27 anonim ***** válasza:
Bugyi Buci ha nem protekciós a Főnöknél, még ma is tolják a kaptárban.
2023. dec. 9. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!